Gå videre til hovedindholdet

Superliga Oddsfiduser: "Slaget om Jylland" ender uden vinder

I AGF-lejren håber man ikke, at lørdagens opgør bliver en gentagelse af det 1-4-pokalkvartfinalenederlag, der i sidste endte skubbede Peter Sørensen ned fra trænersædet. Skal du spille på kampen mellem AaB og AGF, så få et rigtig godt tip fra Unibet i denne artikel.

Dagens Superliga oddsfiduser fra Unibet!

Endnu en Unibet Superliga Oddsfidus

Odds til kampen fra Unibet lyder AGF 3.10, Uafgjort 3.20, AaB 2.30. Der er kickoff i morgen, lørdag 17:00. Kent Nielsen og AaB er begyndt foråret, som nordjyderne sluttede efteråret: som ubesejret. Otte kampe har de rødhvide aalborgensere nu spillet i Superligaen uden at tabe, og selvom sidste weekends målløse hjemmekamp mod oprykkeren FC Vestsjælland var skuffende, er det en imponerende statistik.

Dagens Superliga oddsfiduser kan spilles til gode odds på Unibet!

Hvad betyder ny cheftræner i AGF?

Den nye cheftræner i AGF, Jesper Fredberg, fik en ønskestart, da hans udvalgte vandt 2-1 i Haderslev mod SønderjyskE sidste weekend. Spillerne viste god moral, efter at de ellers var kommet bagud i starten af opgøret, og sejrsmålet blev scoret i de døende minutter af kampen. Der er med andre ord grund til at tro, at det er to jyske traditionsklubber, der går ind til lørdagskampen med en vis portion tro på egne evner. Ikke desto mindre er der stor forskel på deres mål med opgøret: AGF kan med en sejr for alvor lægge afstand til bunden, mens AaB med tre point vil lægge et tungt pres på førerholdet, FC Midtjylland.

Spil på Superligaens gode kampe med odds fra Unibet!

Gentagelse af pokalkvartfinalenederlag

Det er anden gang på halvanden uge, de to klubber møder hinanden, og i AGF-lejren håber man ikke, at lørdagens opgør bliver en gentagelse af det 1-4-pokalkvartfinalenederlag, der i sidste endte skubbede Peter Sørensen ned fra trænersædet:

"AaB er et godt spillende hold. De forstår virkelig hinanden, og de er gode til at bevæge sig for hinanden. Men det er selvfølgelig muligt at kontrollere dem. Det har vi gjort før i de seneste kampe mod dem", siger Stephan Petersen, der scorede AGF's mål i pokalkampen mod AaB, til klubbens hjemmeside.

Det er værd at bemærke, at de to klubber har en identisk resultatstatistik (3-2-4) på henholdsvis hjemmebane for AGF's vedkommende og på fremmed græs i AaB's tilfælde (se mere i statistikboksen på Unibets hjemmeside), og der er ingen tvivl om, at det er her, De Hvide primært skal forbedre sig i foråret.

I de seneste indbyrdes ligakampe har aarhusianerne dog haft krammet på aalborgenserne; tre sejre og tre uafgjorte er det blevet til i den periode for AGF, og de tre sejre (to af dem i Aalborg) er kommet i hus med en samlet målscore på 8-0.

Slaget om Jylland kalder AGF og AaB kækt kampen på deres hjemmesider (der er nok et par midtjyder, der vil brokke sig højlydt), og der er ingen tvivl om, at det bliver en hård fight lørdag eftermiddag i Nordjylland, hvor begge mandskaber som udgangspunkt vil gå benhårdt efter sejren.

Vi tror dog på, at slaget for anden gang i denne sæson og for fjerde gang i seks indbyrdes opgør ender uafgjort (odds 3.20). Dermed bevarer begge klubber deres status som ubesejret, hvilket dog ikke umiddelbart vil gøre dem den store gavn i tabellen.

AGF har forsvarsspilleren Anders Kure i karantæne.

Dagens Superliga Oddsfidus lyder: Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.20!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr