Gå videre til hovedindholdet

Superliga Oddsfiduser: "Slaget om Jylland" ender uden vinder

Superliga Oddsfiduser
I AGF-lejren håber man ikke, at lørdagens opgør bliver en gentagelse af det 1-4-pokalkvartfinalenederlag, der i sidste endte skubbede Peter Sørensen ned fra trænersædet. Skal du spille på kampen mellem AaB og AGF, så få et rigtig godt tip fra Unibet i denne artikel.

Dagens Superliga oddsfiduser fra Unibet!

Endnu en Unibet Superliga Oddsfidus

Odds til kampen fra Unibet lyder AGF 3.10, Uafgjort 3.20, AaB 2.30. Der er kickoff i morgen, lørdag 17:00. Kent Nielsen og AaB er begyndt foråret, som nordjyderne sluttede efteråret: som ubesejret. Otte kampe har de rødhvide aalborgensere nu spillet i Superligaen uden at tabe, og selvom sidste weekends målløse hjemmekamp mod oprykkeren FC Vestsjælland var skuffende, er det en imponerende statistik.

Dagens Superliga oddsfiduser kan spilles til gode odds på Unibet!

Hvad betyder ny cheftræner i AGF?

Den nye cheftræner i AGF, Jesper Fredberg, fik en ønskestart, da hans udvalgte vandt 2-1 i Haderslev mod SønderjyskE sidste weekend. Spillerne viste god moral, efter at de ellers var kommet bagud i starten af opgøret, og sejrsmålet blev scoret i de døende minutter af kampen. Der er med andre ord grund til at tro, at det er to jyske traditionsklubber, der går ind til lørdagskampen med en vis portion tro på egne evner. Ikke desto mindre er der stor forskel på deres mål med opgøret: AGF kan med en sejr for alvor lægge afstand til bunden, mens AaB med tre point vil lægge et tungt pres på førerholdet, FC Midtjylland.

Spil på Superligaens gode kampe med odds fra Unibet!

Gentagelse af pokalkvartfinalenederlag

Det er anden gang på halvanden uge, de to klubber møder hinanden, og i AGF-lejren håber man ikke, at lørdagens opgør bliver en gentagelse af det 1-4-pokalkvartfinalenederlag, der i sidste endte skubbede Peter Sørensen ned fra trænersædet:

"AaB er et godt spillende hold. De forstår virkelig hinanden, og de er gode til at bevæge sig for hinanden. Men det er selvfølgelig muligt at kontrollere dem. Det har vi gjort før i de seneste kampe mod dem", siger Stephan Petersen, der scorede AGF's mål i pokalkampen mod AaB, til klubbens hjemmeside.

Det er værd at bemærke, at de to klubber har en identisk resultatstatistik (3-2-4) på henholdsvis hjemmebane for AGF's vedkommende og på fremmed græs i AaB's tilfælde (se mere i statistikboksen på Unibets hjemmeside), og der er ingen tvivl om, at det er her, De Hvide primært skal forbedre sig i foråret.

I de seneste indbyrdes ligakampe har aarhusianerne dog haft krammet på aalborgenserne; tre sejre og tre uafgjorte er det blevet til i den periode for AGF, og de tre sejre (to af dem i Aalborg) er kommet i hus med en samlet målscore på 8-0.

Slaget om Jylland kalder AGF og AaB kækt kampen på deres hjemmesider (der er nok et par midtjyder, der vil brokke sig højlydt), og der er ingen tvivl om, at det bliver en hård fight lørdag eftermiddag i Nordjylland, hvor begge mandskaber som udgangspunkt vil gå benhårdt efter sejren.

Vi tror dog på, at slaget for anden gang i denne sæson og for fjerde gang i seks indbyrdes opgør ender uafgjort (odds 3.20). Dermed bevarer begge klubber deres status som ubesejret, hvilket dog ikke umiddelbart vil gøre dem den store gavn i tabellen.

AGF har forsvarsspilleren Anders Kure i karantæne.

Dagens Superliga Oddsfidus lyder: Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.20!


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DER VENTER OS EN TOP SEKS GYSER! OG STOR TAK FOR DET

De næste to runder af Superligaen skal dele billetter ud til det lukrative slutspil. Hvem skuffer og hvem kommer med? Der venter os en top seks gyser! Og sammen med Nordicbets Søren Sorgenfri siger vi stort tak for det. Der er stadig masser af spændende spil, og er du endnu ikke tilmeldt så se her: Få 500 kr. i freebets efter oprettelse af gratis konto (regler gælder)
Afslutningen af Superligaen og top 6 placeringerne Tilskuertallet har det svært i Superligaen. Det var en af grundene til, at ligaen blev udvidet til 14 hold. Det har bare ikke rigtigt hjulpet på fremmødet derude, men udvidelsen blev også født ud fra et ønske om mere spænding omkring mesterskab og nedrykning. Stort tjek på den. Alene de to næste runder bliver hæsblæsende for at nå med i slutspillet. Fem point adskiller otte hold. Kæmpe drama i vente. Klap, klap, klap. Der var kritik af kampenes kvalitet i 12-holdsligaens sæsoner efter finanskrisen. Det er der stadig. Det er for fysisk betonet og for meget forsigtighed i…

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto på Bet365, der er vores yndlingsbookmaker!

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds, og også fordi Bet365 har en meget fin velkomstbonus på 1000 kr.!

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL?
Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona.
Manchester United er verdens dyreste fodboldklub for tiden Manchester United ikke har vundet det engelske mesterskab i de sidste 5 år, og det er 10 år siden, at klubben vandt Champ…