Gå videre til hovedindholdet

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien.

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds, men også fordi Bet365 har en meget fin velkomstbonus på 1000 kr.!

1000 kr. velkomstbonus på Bet365

Klik på banneret her for at komme til bookmakeren Bet365 og få dine 1000 kr. i velkomstbonus:


Den unødvendige, men alligevel spændende bronzekamp

Hollands landstræner, Louis van Gaal, mener at bronzekampen er unødvendig, og chefen for Oranje bliver bakket op af Morten Olsen, som begrunder sin holdning med det massive antal af kampe, som spillerne skal igennem i løbet af en sæson.

Men trods de to landstræneres modstand så skal VM-bronzekampen afvikles, og det er to mandskaber, som i aften møder op på Estadio Nacional Mane Garrincha i Brasilia, hvor motivationen bestemt ikke er i top.

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

For Brasiliens landstræner, Luiz Felipe Scolari, blev semifinalen den helt store nedtur. Uden skadede Neymar og karantæneramte Thiago Silva tabte værterne med historiske 1-7 til Tyskland, og dermed forsvandt alle VM-gulddrømme som dug for solen for det brasilianske folk.

Scolari må til kampen mod Holland stadig se bort fra Neymar, men bortset fra Barcelona-spilleren har landstræneren alle andre spillere til rådighed.

Louis van Gaal og hans Holland har spillet en absolut godkendt slutrunde rent resultatmæssigt, men de flotte resultater er kommet i hus som følge af et meget defensivt udgangspunkt, hvor Oranje ofte har stået med både fem og seks mand på linje i det bagerste geled og levet på hurtige omstillinger. Semifinalen mod Argentina var måske VM’s kedeligste kamp, hvor ingen af de to hold havde lyst til at bidrage med noget som helst offensivt, og det blev derfor til 120 minutters ørkenvandring, inden Argentina spillede sig i finalen efter straffesparkskonkurrence.

Van Gaal må undvære Leroy Fer til bronzekampen, mens det endnu er usikkert, om Ron Vlaar bliver klar til VM’s næstsidste kamp.

Kampen fløjtes i gang af dommer Djamel Haimoudi kl. 22:00 CET.

Glem ikke, at Bet365 har udvidet deres tilbud "Målløst - Pengene tilbage" til også at omfatte markederne Første målscorer, Sidste målscorer og Målscorer - Når som helst for alle VM-kampe!.

Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DER VENTER OS EN TOP SEKS GYSER! OG STOR TAK FOR DET

De næste to runder af Superligaen skal dele billetter ud til det lukrative slutspil. Hvem skuffer og hvem kommer med? Der venter os en top seks gyser! Og sammen med Nordicbets Søren Sorgenfri siger vi stort tak for det. Der er stadig masser af spændende spil, og er du endnu ikke tilmeldt så se her: Få 500 kr. i freebets efter oprettelse af gratis konto (regler gælder)
Afslutningen af Superligaen og top 6 placeringerne Tilskuertallet har det svært i Superligaen. Det var en af grundene til, at ligaen blev udvidet til 14 hold. Det har bare ikke rigtigt hjulpet på fremmødet derude, men udvidelsen blev også født ud fra et ønske om mere spænding omkring mesterskab og nedrykning. Stort tjek på den. Alene de to næste runder bliver hæsblæsende for at nå med i slutspillet. Fem point adskiller otte hold. Kæmpe drama i vente. Klap, klap, klap. Der var kritik af kampenes kvalitet i 12-holdsligaens sæsoner efter finanskrisen. Det er der stadig. Det er for fysisk betonet og for meget forsigtighed i…

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL?
Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona.
Manchester United er verdens dyreste fodboldklub for tiden Manchester United ikke har vundet det engelske mesterskab i de sidste 5 år, og det er 10 år siden, at klubben vandt Champ…

Müller: VM-finale mellem Argentina og Tyskland bliver tæt

Efter en halv time af semifinaleopgøret mod Brasilien var Tyskland foran 5-0, men VM-finalen mod Argentina bliver en helt anden affære. Det forudser tyskernes Thomas Müller. Søndag aften lægger Estadio do Maracana i Rio de Janeiro græstæppe til VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Vinder Tyskland opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.30 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.25, mens en sejr til Argentina efter 90 minutter udløser odds 3.60. Tror du, at der bliver scoret masser af mål, så er Second Chance dagens bedste bookmakertilbud!

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds, men også fordi Bet365 har en meget fin velkomstbonus på 1000 kr.!