Gå videre til hovedindholdet

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien.

Den unødvendige, men alligevel spændende bronzekamp

Hollands landstræner, Louis van Gaal, mener at bronzekampen er unødvendig, og chefen for Oranje bliver bakket op af Morten Olsen, som begrunder sin holdning med det massive antal af kampe, som spillerne skal igennem i løbet af en sæson.

Men trods de to landstræneres modstand så skal VM-bronzekampen afvikles, og det er to mandskaber, som i aften møder op på Estadio Nacional Mane Garrincha i Brasilia, hvor motivationen bestemt ikke er i top.

For Brasiliens landstræner, Luiz Felipe Scolari, blev semifinalen den helt store nedtur. Uden skadede Neymar og karantæneramte Thiago Silva tabte værterne med historiske 1-7 til Tyskland, og dermed forsvandt alle VM-gulddrømme som dug for solen for det brasilianske folk.

Scolari må til kampen mod Holland stadig se bort fra Neymar, men bortset fra Barcelona-spilleren har landstræneren alle andre spillere til rådighed.

Louis van Gaal og hans Holland har spillet en absolut godkendt slutrunde rent resultatmæssigt, men de flotte resultater er kommet i hus som følge af et meget defensivt udgangspunkt, hvor Oranje ofte har stået med både fem og seks mand på linje i det bagerste geled og levet på hurtige omstillinger. Semifinalen mod Argentina var måske VM’s kedeligste kamp, hvor ingen af de to hold havde lyst til at bidrage med noget som helst offensivt, og det blev derfor til 120 minutters ørkenvandring, inden Argentina spillede sig i finalen efter straffesparkskonkurrence.

Van Gaal må undvære Leroy Fer til bronzekampen, mens det endnu er usikkert, om Ron Vlaar bliver klar til VM’s næstsidste kamp.

Kampen fløjtes i gang af dommer Djamel Haimoudi kl. 22:00 CET.

Glem ikke, at Bet365 har udvidet deres tilbud "Målløst - Pengene tilbage" til også at omfatte markederne Første målscorer, Sidste målscorer og Målscorer - Når som helst for alle VM-kampe!.

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr

Spilforslag og freebets til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona

Efter en hæsblæsende uge i europæisk fodbold er det i aften blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør igen vil fastholde masser af fodboldelskere foran tv-skærmen. I aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben fra Real Madrid tager i mod Barcelona. Sammen med 888 tager vi i denne artikel et kig på de to hold, statistikkerne og ikke mindst, hvordan du kan tjene lille skilling på kampen hos de danske bookmakere. Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer Los Blancos vil komme til dette opgør fulde af selvtillid. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen. Offensiven ser skræmmende ud. Bale er sandsynligvis klar til kampen, men hans aflø