Gå videre til hovedindholdet

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto på Bet365, der er vores yndlingsbookmaker!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds!

VM kvartfinalen mellem Costa Rica og Holland

Lørdag aften spiller Costa Rica mod Holland i kvartfinalen ved VM, og hvis de tager sejren, kan du hente odds 7.50 på Bet365. Hvis Costa Rica vinder kampen med 2-1 i ordinær spilletid, giver det odds 21.00. Costa Rica var kommet i en rigtig svær pulje ved VM, men de overraskede alt og alle med sejre over Italien og Uruguay, og uafgjort mod England, og gik videre til ottendedelsfinalen. I ottendedelsfinalen skulle de møde Grækenland, og efter at have været bagud 1-0 fik de udlignet lige til sidst, og efterfølgende vandt de kampen i straffesparkskonkurrence. Holland gjorde det rigtig fint i gruppespillet, hvor de med en målscore på 10-3 var det hold, der scorede flest mål i gruppespillet, og gik videre med ni point efter tre kampe. I ottendedelsfinalen skulle Holland op imod Mexico, og her så det længe ud til, at de var på vej ud, da de var bagud med 1-0, men de scorede to mål sent i kampen, og spillede sig videre til kvartfinalen. Holland og Costa Rica har aldrig mødt hinanden tidligere, men uanset udfaldet af denne kamp, så vil den gå over i historiebøgerne. Glem ikke at vi har udvidet vores tilbud Målløst - Pengene tilbage til også at omfatte markederne Første målscorer, Sidste målscorer og Målscorer - Når som helst for alle VM-kampe!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Superliga Oddsfiduser: "Slaget om Jylland" ender uden vinder

I AGF-lejren håber man ikke, at lørdagens opgør bliver en gentagelse af det 1-4-pokalkvartfinalenederlag, der i sidste endte skubbede Peter Sørensen ned fra trænersædet. Skal du spille på kampen mellem AaB og AGF, så få et rigtig godt tip fra Unibet i denne artikel. Dagens Superliga oddsfiduser fra Unibet!

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr