Gå videre til hovedindholdet

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto på Bet365, der er vores yndlingsbookmaker!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds!

VM kvartfinalen mellem Costa Rica og Holland

Lørdag aften spiller Costa Rica mod Holland i kvartfinalen ved VM, og hvis de tager sejren, kan du hente odds 7.50 på Bet365. Hvis Costa Rica vinder kampen med 2-1 i ordinær spilletid, giver det odds 21.00. Costa Rica var kommet i en rigtig svær pulje ved VM, men de overraskede alt og alle med sejre over Italien og Uruguay, og uafgjort mod England, og gik videre til ottendedelsfinalen. I ottendedelsfinalen skulle de møde Grækenland, og efter at have været bagud 1-0 fik de udlignet lige til sidst, og efterfølgende vandt de kampen i straffesparkskonkurrence. Holland gjorde det rigtig fint i gruppespillet, hvor de med en målscore på 10-3 var det hold, der scorede flest mål i gruppespillet, og gik videre med ni point efter tre kampe. I ottendedelsfinalen skulle Holland op imod Mexico, og her så det længe ud til, at de var på vej ud, da de var bagud med 1-0, men de scorede to mål sent i kampen, og spillede sig videre til kvartfinalen. Holland og Costa Rica har aldrig mødt hinanden tidligere, men uanset udfaldet af denne kamp, så vil den gå over i historiebøgerne. Glem ikke at vi har udvidet vores tilbud Målløst - Pengene tilbage til også at omfatte markederne Første målscorer, Sidste målscorer og Målscorer - Når som helst for alle VM-kampe!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Bet365 byder på risikofrit væddemål på Champions League i morgen!

TILBUDDET ER UDLØBET Man City spiller mod Barcelona i Champions League i morgen, tirsdag den 18. februar 2014. Bookmakeren Bet365 har et fantastisk liveoddstilbud til at øge spændingen. Det er et risikofrit væddemål, og du kan læse mere om det her: Få risikofrit væddemål med bookmakeren Bet365! Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365!