Gå videre til hovedindholdet

Müller: VM-finale mellem Argentina og Tyskland bliver tæt

Efter en halv time af semifinaleopgøret mod Brasilien var Tyskland foran 5-0, men VM-finalen mod Argentina bliver en helt anden affære. Det forudser tyskernes Thomas Müller. Søndag aften lægger Estadio do Maracana i Rio de Janeiro græstæppe til VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Vinder Tyskland opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.30 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.25, mens en sejr til Argentina efter 90 minutter udløser odds 3.60. Tror du, at der bliver scoret masser af mål, så er Second Chance dagens bedste bookmakertilbud!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds!

Bliver det Müller og Tyskland eller Lionel Messi og Argentina?

Syv mål i semifinalen mod Brasilien giver Joachim Löws mandskab masser af selvtillid forud for VM finalen søndag aften, hvor Lionel Messi og Argentina er den sidste forhindring på vej mod VM-trofæet. Bayern München-angriberen Thomas Müller har med fem scoringer under denne slutrunde gjort sin del af arbejdet, og han kom da også på måltavlen i semifinalen mod Brasilien, hvor kampen reelt var afgjort allerede midt i første halvleg, men så let bliver det ikke i finalen, udtaler den tyske VM topscorer:
Jeg ved ikke, hvordan kampen forløber søndag, men jeg forventer ikke at være foran 5-0 ved halvleg. Det ville være lækkert, men det bliver sandsynligvis lige så tæt som mod Algeriet og Frankrig.
Müller har ved dette VM scoret et mål færre end Colombias James Rodriguez og kan med en scoring i morgendagens finale gentage kunststykket fra for fire år siden, hvor Müller blev VM-topscorer i Sydafrika.

Glem ikke, at Bet365 har udvidet deres tilbud Målløst - Pengene tilbage til også at omfatte markederne Første målscorer, Sidste målscorer og Målscorer - Når som helst for alle VM-kampe! Se alle Fodbold odds her:

Se alle fodboldodds til VM finalen på Bet365!

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .