Gå videre til hovedindholdet

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne.

Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere.

Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet, så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne.

Hvem vinder kvindernes EM?

Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold.

Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store traditioner indenfor kvindehåndbold, og bookmakeren bet365 er derfor også villig til at tilbyde et rigtig højt odds på, at en af disse nationer vinder EM 2018.

Lige nu giver det nemlig 4001.00 gange pengene igen, hvis en af de overstående nationer, skulle gå hen og vinde EM 2018 i Frankrig.

Kigger vi i stedet på favoritterne, så er sagen en helt anden. Her er det ikke overraskende Norge, som vi finder som favoritter. De norske kvinder er altid favoritter ved kvindernes håndboldslutrunde, og det er forståeligt, når de plejer at køre alt modstand over. Ved forrige VM fik Norge dog problemer, da de tabte til Frankrig i finalen.

Lige nu kan du spille Norge til at vinde EM 2018 i Frankrig til odds 2.30. Frankrig der er på hjemmebane under slutrunden giver odds 3.75, mens Rusland er 3. favoritter til odds 7.00.

Vi skal lidt længere ned på listen for at finde Danmark, som lige nu kan fåes til odds 16.00.
håndbold em og vm

Hvem vinder VM for herrerne?

Tager vi et kig på VM 2019 for herrerne der afholdes i fællesskab mellem Danmark og Tyskland, så ser det mere lyst ud med danske øjne.

Danmark er nemlig favoritter til at vinde VM slutrunden, selvom det ikke gik så godt ved den seneste i Kroatien.

Danmark står i øjeblikket til odds 3.25, mens Frankrig som besejrede Danmark i bronzekampen giver 3.40 gange indsatsen igen.

Tyskland der også er værtsnation ved VM i 2019 giver odds 4.75 gange igen, mens de spanske europamestre i øjeblikket står til odds 6.50 gange igen.

Sverige gik hele vejen til finalen, men måtte altså nøjes med sølvmedaljer, da de blev besejret af Spanien i finalen. Hvis Sverige overrasker igen, så giver det lige nu odds 23.00 igen.

I den modsatte ende af tabellen er der også en del store underdogs. Grønland, Cuba, Guatemala, Mexico og USA forventes ikke at have en chance under VM. De giver derfor hele odds 4001.00 gange indsatsen igen, hvis det skulle blive til en kæmpe overraskelse.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto  på Bet365 , der er vores yndlingsbookmaker! Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds!