Gå videre til hovedindholdet

Søndags Superliga Oddsfiduser


Søndag er der 3 kampe i Superligaen, og her bringer vi oddsfiduser og spilforslag til alle kampene. Her er oversigten over søndagens tre Superliga:

OB 4.10 Uafgjort 3.55 FC København 1.90 (Kickoff søndag 19:00)
Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 3.20 (Kickoff søndag 17:00)
Viborg FF 3.30 Uafgjort 3.45 Esbjerg 2.08 (Kickoff søndag 14:00)

Ståle og Løverner får det svært i Odense (Spilforslag til OB - FCK)

Både OB og FC København går søndag aften på banen med skuffelse i umiddelbar erindring. Mens De Stribede ikke magtede at følge den flotte sejr i forårspremieren mod FC Midtjylland op med point i Esbjerg, gik det søndag helt galt for Løverne, der blev splittet ad 1-5 i Parken af selvsamme FCM.

Spil på kampene med nogle af de bedste odds fra Unibet!

Der bør derfor ikke være nogen tvivl om, at det er 22 "blodtørstige" spillere, der skal dyste i den sene søndagskamp i 21. runde. Hjemmeholdet har derudover den motivationsfaktor, at det ikke er lykkedes at besejre københavnerne i Superligaen i knap tre år. I efteråret vandt FCK 2-1 over OB i Parken takket være to scoringer i det sidste kvarters tid, og vi skal helt tilbage til 2008 for at finde det seneste målløse ligaopgør mellem de to klubber. Særligt kampene i Odense har været målrige de seneste sæsoner med 21 kasser i fem opgør. Over 3.5 mål i den sene søndagskamp kaster odds 2.90.

"FCK er nok påvirket af det og revanchelystne, og den slags kan få betydning begge veje, men det også for os efter seneste kamp mod Esbjerg, hvor der ikke var ret meget, der fungerede. Så vi skal hæve skuldrene og kæmpe for at få de tre point denne gang", siger den FCK-ejede OB-spiller Mustafa Abdellaoue til klubbens hjemmeside.

Det er endnu uvist, hvorvidt gæsternes førstemålmand, Johan Wiland, bliver helt klar til opgøret, ligesom Rurik Gislason har døjet med en skade siden nederlaget til FCM. Særligt førstnævntes deltagelse ligner en faktor, der kan blive ganske afgørende, så man gør klogt i at følge med på diverse hjemmesider. Det var en til tider noget nær skandaløs præstation, FCK'erne leverede i opgøret mod FCM i søndags, og det skal blive spændende at se, om de har psyken til at rejse sig 100 pct. igen. Ståle Solbakken har gjort det før, men spørgsmålet er, om han har det nødvendige materiale til at besejre odenseanerne.

Tre ud af de seneste fem ligakampe mellem OB og FCK er endt uafgjort, og det ligner også et godt bud denne søndag aften i marts til odds 3.55. 0-0 bliver det næppe, så herfra skal resultattippet lyde på 1-1 (odds 7.00) eller 2-2 (12.50). Odds 1.90 på udesejren frister ikke umiddelbart, og skal vi hælde til en af siderne, bliver det til OB's fordel på grund af det fine odds 4.10 på hjemmesejren.

OB har Mads Toppel i karantæne, mens det samme gør sig gældende for gæsternes hjemvendte angriber, Andreas Cornelius, der blev udvist i kampen mod FCM.

Spilforslag: Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.55

Spil på OB, FCK eller uafgjort på Unibet!

Brøndby nedkæmper tigrene igen igen!

Brøndby har i denne sæson haft for vane at komme foran i sine Superliga-kampe; i 14 ud af holdets hidtil 20 ligakampe er det de blågule, der har scoret først - således også da man mødte FC Nordsjælland på Farum Park i oktober i et opgør, der endte 1-1. Hjemmeholdet må fortsat slås med en hel del skader til stamspillerne, men søndag lykkedes det trods overvægt i spil og chancer til Randers FC at tage alle tre point med hjem fra Kronjylland. Dermed undgik BIF at blive indhentet af subtoprivalerne fra Farum, der før 21. runde er tre point efter. Også historisk set er der masser at have optimismen i for værterne forud for den vigtige kamp søndag eftermiddag: BIF har således kun tabt to gange på eget græs mod Tigrene fra Farum i 16 indbyrdes opgør, og sidst de to klubber mødtes i Brøndby, vandt de blågule overbevisende med 4-0.

Hjemmeholdet har derudover en ekstra gulerod hængende foran snuden, eftersom man med en sejr midlertidigt vil overhale ærkerivalerne, FC København, og hoppe op på tredjepladsen, før de forsvarende mestre spiller på udebane mod OB i den sene søndagskamp. Til trods for den acceptable femteplads - set i lyset af efterårets nedtur - har FCN en del at skulle have rettet op på på udebane. Hjulmand & Co. er Superligaens med afstand dårligste udehold, og i ni kampe på fremmed græs er det blot lykkedes holdet at vinde én gang, mens hele syv opgør er tabt. Vender skuden søndag for FCN? Det tror vi ikke. BIF har bevist, at holdet kan vinde trods skader blandt stamklientellet, og FCN fortsatte sin dårlige udebanestatistik i forårspremieren i Esbjerg (1-2). Vi satser derfor på 1-tallet til odds 2.15 og på, at hjemmeholdet scorer først for 15. gang i sæsonen (odds 1.65).

Hjemmeholdet må undvære de skadede spillere Khalid Boulahrouz, Martin Albrechtsen, Michael Falkesgaard, Bram Verbist og Mikkel Thygesen. FCN er uden Kasper Lorentzen og Søren Christensen. Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Spilforslag: Sats på, at BIF vinder til odds 2.15

Spil på Brøndby sejr på Unibet!

Blåhvide vestjyder fortsætter fremgangen mod vaklende Viborg

Med to snævre hjemmesejre i forårets to første runder er Esbjergs Europa League-helte på elegant vis hoppet væk fra nedrykningszonen i Superligaen og op på syvendepladsen - dog bevidste om, at der kun er tre point ned til stregen. Søndag skal vestjyderne dog vise deres værd på fremmed græs - noget som det har knebet gevaldigt med i denne sæson. De blåhvide er således et af rækkens dårligste udehold med en sølle resultatstatistik på 2-1-6, og modstanderen i søndagens tidlige kamp, oprykkerholdet Viborg, har kun tabt to gange i ni hjemmekampe i denne sæson.

I tilfælde af en sejr vil værterne komme à point med Niels Frederiksens EfB-mandskab, og de grønklædte vil gøre alt for at få deres første sejr under klubbens nye cheftræner, Auri Skarbalius. Trækker man linjen tilbage til efteråret, er VFF nu uden sejr i syv ligakampe i træk. Umiddelbart har VFF grund til at tro på tingene: Da de to jyske klubber tørnede sammen i Viborg i efteråret, vandt hjemmeholdet således overbevisende 3-1. Dengang lignede EfB imidlertid et hold på vej nedad, og vestjyderne ser ud til at have brugt den nu afbrudte succes i Europa League som løftestang for et pointrigt forår.

Vi har svært ved at forestille os, at gæsterne, der til kampen søndag må undvære de skadede Mohammed Fellah og Jesper Rasmussen, falder ligeså dybt i Viborg i denne omgang. Tværtimod satser vi på, at EfB fortsætter fremgangen og tager det, der i denne sæson er en sjælden udesejr (odds 2.08).

Gæsterne har profilen Peter Ankersen i karantæne.

Spilforslag: Sats på, at EfB vinder til odds 2.08

Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr

Spilforslag og freebets til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona

Efter en hæsblæsende uge i europæisk fodbold er det i aften blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør igen vil fastholde masser af fodboldelskere foran tv-skærmen. I aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben fra Real Madrid tager i mod Barcelona. Sammen med 888 tager vi i denne artikel et kig på de to hold, statistikkerne og ikke mindst, hvordan du kan tjene lille skilling på kampen hos de danske bookmakere. Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer Los Blancos vil komme til dette opgør fulde af selvtillid. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen. Offensiven ser skræmmende ud. Bale er sandsynligvis klar til kampen, men hans aflø