Gå videre til hovedindholdet

Superliga Oddsfidus: De forsvarende mestre henter spinkel sejr i Haderslev!


Mens Wiland & Co. fik årets første ligasejr i weekenden, har SønderjyskE tabt to kampe i træk efter den imponerende 4-0-sejr i Slagelse mod FC Vestsjælland i forårspremieren.
ODDS fra Unibet: SønderjyskE 4.75 Uafgjort 3.70 FC København 1.75 (Kickoff fredag 18:30)

Spil på kampen med de rigtige odds fra Unibet!

Oddsfiduser til Superliga kampen mellem SønderjyskE og FC København

Det er en noget usædvanlig statistik, der går forud for opgøret mellem Superligaens nummer sjok, SønderjyskE, og de forsvarende mestre og nuværende nummer tre, FC København; Løverne har nemlig aldrig tabt til sønderjyderne i landets bedste række. 17 ud af 22 opgør er endt med FCK-sejr.

Vi skal dog helt tilbage til 2005 for at finde en københavnsk sejr i Haderslev på mere end to mål, og to af de seneste indbyrdes ligaopgør i Sønderjylland er endt uafgjort. Efter den snævre sejr i Odense søndag er der derfor ikke noget at sige til, at københavnerne går ind til fredagskampen med en vis forsigtighed.

Spil på kampen med de rigtige odds fra Unibet!

"Det bliver en hård kamp. SønderjyskE er altid en svær modstander. De giver alt, hvad de har i sig, og så er de på hjemmebane og kæmper for tilværelsen i Superligaen. Det er ikke bare en walk-over", siger FCK-keeper Johan Wiland til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vi har gode spillere til at udfylde pladserne for de holdkammerater, der enten er skadede eller har karantæne. Så jeg føler mig ganske fortrøstningsfuld og er sikker på, at vi nok skal få scoret de nødvendige mål".

Mens Wiland & Co. fik årets første ligasejr i weekenden, har SønderjyskE tabt to kampe i træk efter den imponerende 4-0-sejr i Slagelse mod FC Vestsjælland i forårspremieren. Dermed ligger de lyseblå fortsat som bundprop i tabellen, hvor Lars Søndergaard & Co. har fire point op til stregen og FCV.

Spil på kampen med de rigtige odds fra Unibet!

Det var ikke decideret imponerende at se FCK i Odense, men sejren var vital for holdets spinkle mesterskabsdrømme, der led så stort et knæk i 1-5-kampen mod FC Midtjylland. Mestrene kan med tre point fredag indhente AaB på andenpladsen, hvor der så vil være fem point op til FCM. De to jyske klubber mødes søndag i Aalborg.

Gæsterne er hårdt ramt af skader og karantæner i offensiven, og SønderjyskE er et mandskab, der kan give alle klubber i Superligaen problemer. Hjemmeholdet vil utvivlsomt få sine chancer, men der skal udvises større skarphed, end tilfældet var i 0-2-nederlaget i Herning i mandags.

Sidst FCK var på besøg i Haderslev, vandt gæsterne 2-1, og det kunne meget vel ende med det samme resultat i fredagskampen, hvilket giver odds 8.50. 2-1 i københavnsk favør blev i øvrigt også udfaldet af det omvendte opgør i efteråret, da Rurik Gislason og Nicolai Jørgensen scorede i Parken; sidstnævnte er ikke med fredag på grund af en skade. Hjemmeholdet har Adama Guira i karantæne, mens gæsterne må klare sig uden Andreas Cornelius og Daniel Braaten, der begge har raget for mange strafpoint til sig.

Superliga Oddsfidusen: Sats på, at FC København vinder til odds 1.75

Spil på kampen med de rigtige odds fra Unibet!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Müller: VM-finale mellem Argentina og Tyskland bliver tæt

Efter en halv time af semifinaleopgøret mod Brasilien var Tyskland foran 5-0, men VM-finalen mod Argentina bliver en helt anden affære. Det forudser tyskernes Thomas Müller. Søndag aften lægger Estadio do Maracana i Rio de Janeiro græstæppe til VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Vinder Tyskland opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.30 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.25, mens en sejr til Argentina efter 90 minutter udløser odds 3.60. Tror du, at der bliver scoret masser af mål, så er Second Chance dagens bedste bookmakertilbud ! Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds!