Gå videre til hovedindholdet

Dagens superliga oddsfidus: Esbjerg sætter krogen i skadesplagede Brøndby

Det er to selvtillidsfyldte hold, der brager sammen søndag aften i Esbjerg, når de lokale helte fra EfB tager imod et Brøndby-mandskab, der vejrer forårsluft efter fire kampe som ubesejret. Hvad skal du spille på? Her bringer vi et par Superliga oddsfiduser, som er udtænkt af Unibet. Unibet er naturligvis en af de bookmakere, som vi anbefaler, at du benytter, hvis du skal bruge en seriøs bookmaker med dansk tilladelse og altid gode odds.

Deres odds på denne kamp er pt. som følger: Esbjerg 2.30 | Uafgjort 3.40 | Brøndby IF 3.00. Der er kickoff søndag kl. 19:00! God kamp og held og lykke, hvis du spiller på den.

Spil på kampen med de rigtige odds fra Unibet!

Bliver det Esbjerg eller Brøndby i dagens Superliga kamp?


Mens værterne med en sejr blot vil være ét point efter de blågule fra den københavnske vestegn og dermed i høj grad med i spillet om en plads i Europa League, så kan BIF med tre point indhente ærkerivalerne, FC København, der skuffende måtte nøjes med ét point i Haderslev fredag. Umiddelbart virker det rimeligt, at EfB er gjort til favoritter - ikke mindst med tanke på gæsternes mange skader samt den indbyrdes statistik, der fortæller os, at BIF ikke har slået EfB i de seneste fire forsøg i landets bedste række. Da de to klubber mødtes i efteråret, vandt vestjyderne 2-0 i Brøndby.

Spil på kampen med de rigtige odds fra Unibet!

EfB's cheftræner udtaler sig

"Vores primære fokus er fortsat på nedrykningsstregen, indtil vi får 9-10 point flere", siger EfB's cheftræner, Niels Frederiksen, til klubbens hjemmeside og fortsætter: "Men det giver da en ekstra dimension, at vi med en sejr over Brøndby kan nærme os fjerdepladsen i ligaen. Jeg vil gerne have et vist antal point, før vi indleder et aprilprogram med mange svære udekampe". Der er dog næppe mange iagttagere af dansk fodbold, der deler Frederiksens frygt på EfB's vegne, hvad potentiel nedrykning angår; vestjyderne har fået ni point i forårets tre første kampe, og før søndagens kampe er der seks point ned til stregen.

Spil på kampen med en fed velkomstpakke til nye spillere fra Unibet!

BIF's udekampe

I BIF's hidtil eneste udekamp i foråret vandt Thomas Frank & Co. 1-0 i Randers, og med en udebanestatistik på 4-4-3 er de blågule næstbedst på fremmed græs i Superligaen. EfB derimod ligger nummer fire i tabellen, når man kun medregner hjemmekampe (5-3-3). Mens BIF havde marginalerne på sin side i udekampen mod RFC, så var det anderledes imponerende, da man tæskede FC Nordsjælland 4-1 i den forgangne weekend på eget græs. Vi forventer imidlertid, at EfB kan yde gæsterne væsentlig mere modstand end de tamme tigre fra Farum.

De blåhvide vestjyder scorer i gennemsnit to kasser per hjemmekamp, og der er ingen tvivl om, at BIF's ramponerede defensiv får sin sag for søndag aften, hvor begge hold vil gå benhårdt efter sejren. Vi satser på over 2.5 mål (odds 1.85) og en spinkel sejr til hjemmeholdet på 2-1 (odds 9.50). Jerry Lucena er gledet ud af hjemmeholdets trup, mens gæsterne må undvære de skadede spillere Mikkel Thygesen, Michael Falkesgaard, Bram Verbist, Christian Nørgaard, Khalid Boulahrouz og Martin Albrechtsen. Ingen af klubberne har spillere i karantæne.

Dagens Superliga oddsfidus: Sats på, at EfB vinder til odds 2.30

Spil på kampen med de rigtige odds fra Unibet!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Danskerne spiller på Basim - Få Oddset Freebet til det samme eller andet bet!

Oddssætterne har mistet noget af tiltroen til Basim. Men danskerne tror stadig på den rød/hvide repræsentant. I mandags var han tredjefavorit til at vinde det europæiske Melodi Grand Prix, men efter de to semifinaler, er Basim og ”Cliche Love Song” røget ned på en syvende plads. Skal du spille på Melodi Grand Prix eller nogle weekendens spændende kampe? Få Oddset 50 kr. freebet her!