Gå videre til hovedindholdet

Københavnerne er favoritter - spilfidus til Superligaen


spilfidus til Superligaen

Superligaen er godt i gang - og det er faktisk ikke længe, inden slutspillet går ind. Der er stadig spænding i toppen, og selvom FC Midtjylland og Aab har lagt sig i spidsen, så vil FCK og også Brøndby jagte dem til sidste fløjt. Dagens superliga fidus er til de nærmeste forfølgere, nemlig FCK og Brøndby. Spilfidusen er leveret af Danske Spil, som vi kan anbefale dagens odds på (se odds længere nede):

Spil på FCK og Brøndby hos Danske Spil!

Bliver der max point til FCK og Brøndby?


Både FCK og Brøndby har hjemmebanefordel søndag, hvor de tager imod henholdsvis Randers og OB.

FC København jagter FCM og AaB i kampen om guldmedaljerne. Omvendt har søndagens gæster fra Randers travlt med at holde sig over nedrykningsstregen. Oddset vurderer, at københavnerne har størst chance for at køre sejren i hus til odds 1,48, mens 2-tallet giver pengene 7,00 gange retur. Spiller de to hold uafgjort, får du odds 4,30.

Spil på FCK sejr til odds 1,48 på Danske Spil her!

Superliga spilfidus nr. 2: Spil på Brøndby

Brøndby er stadig ubesejrede i foråret, og holdet fra Vestegnen skal helst bruge tre point for at holde sig inde i medaljekampen. Her vil tre point til odds 1,85 med garanti vække store jubelbrøl på Brøndby Stadion. OB har kun fået et enkelt point i de tre seneste kampe, men drager de hjem til Fyn med fuld pointhøst, får du odds 4,30. Krydset er sat til odds 3,55.

Spil på Brøndby til hele odds 4,3 på Danske Spil her!

Du kan finde mange flere spilmuligheder på Oddset. Husk, at du kan spille med på Live fra kl. 17:00, og at kampene sideløbende kan ses på CANAL9 og TV3+. Bemærk at odds kan reguleres.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DER VENTER OS EN TOP SEKS GYSER! OG STOR TAK FOR DET

De næste to runder af Superligaen skal dele billetter ud til det lukrative slutspil. Hvem skuffer og hvem kommer med? Der venter os en top seks gyser! Og sammen med Nordicbets Søren Sorgenfri siger vi stort tak for det. Der er stadig masser af spændende spil, og er du endnu ikke tilmeldt så se her: Få 500 kr. i freebets efter oprettelse af gratis konto (regler gælder)
Afslutningen af Superligaen og top 6 placeringerne Tilskuertallet har det svært i Superligaen. Det var en af grundene til, at ligaen blev udvidet til 14 hold. Det har bare ikke rigtigt hjulpet på fremmødet derude, men udvidelsen blev også født ud fra et ønske om mere spænding omkring mesterskab og nedrykning. Stort tjek på den. Alene de to næste runder bliver hæsblæsende for at nå med i slutspillet. Fem point adskiller otte hold. Kæmpe drama i vente. Klap, klap, klap. Der var kritik af kampenes kvalitet i 12-holdsligaens sæsoner efter finanskrisen. Det er der stadig. Det er for fysisk betonet og for meget forsigtighed i…

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto på Bet365, der er vores yndlingsbookmaker!

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds, og også fordi Bet365 har en meget fin velkomstbonus på 1000 kr.!

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL?
Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona.
Manchester United er verdens dyreste fodboldklub for tiden Manchester United ikke har vundet det engelske mesterskab i de sidste 5 år, og det er 10 år siden, at klubben vandt Champ…