Gå videre til hovedindholdet

Københavnerne er favoritter - spilfidus til Superligaen


Superligaen er godt i gang - og det er faktisk ikke længe, inden slutspillet går ind. Der er stadig spænding i toppen, og selvom FC Midtjylland og Aab har lagt sig i spidsen, så vil FCK og også Brøndby jagte dem til sidste fløjt. Dagens superliga fidus er til de nærmeste forfølgere, nemlig FCK og Brøndby. Spilfidusen er leveret af Danske Spil, som vi kan anbefale dagens odds på (se odds længere nede):

Spil på FCK og Brøndby hos Danske Spil!

Bliver der max point til FCK og Brøndby?


Både FCK og Brøndby har hjemmebanefordel søndag, hvor de tager imod henholdsvis Randers og OB.

FC København jagter FCM og AaB i kampen om guldmedaljerne. Omvendt har søndagens gæster fra Randers travlt med at holde sig over nedrykningsstregen. Oddset vurderer, at københavnerne har størst chance for at køre sejren i hus til odds 1,48, mens 2-tallet giver pengene 7,00 gange retur. Spiller de to hold uafgjort, får du odds 4,30.

Spil på FCK sejr til odds 1,48 på Danske Spil her!

Superliga spilfidus nr. 2: Spil på Brøndby

Brøndby er stadig ubesejrede i foråret, og holdet fra Vestegnen skal helst bruge tre point for at holde sig inde i medaljekampen. Her vil tre point til odds 1,85 med garanti vække store jubelbrøl på Brøndby Stadion. OB har kun fået et enkelt point i de tre seneste kampe, men drager de hjem til Fyn med fuld pointhøst, får du odds 4,30. Krydset er sat til odds 3,55.

Spil på Brøndby til hele odds 4,3 på Danske Spil her!

Du kan finde mange flere spilmuligheder på Oddset. Husk, at du kan spille med på Live fra kl. 17:00, og at kampene sideløbende kan ses på CANAL9 og TV3+. Bemærk at odds kan reguleres.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Superliga Oddsfiduser: "Slaget om Jylland" ender uden vinder

I AGF-lejren håber man ikke, at lørdagens opgør bliver en gentagelse af det 1-4-pokalkvartfinalenederlag, der i sidste endte skubbede Peter Sørensen ned fra trænersædet. Skal du spille på kampen mellem AaB og AGF, så få et rigtig godt tip fra Unibet i denne artikel. Dagens Superliga oddsfiduser fra Unibet!

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr