Gå videre til hovedindholdet

Københavnerne er favoritter - spilfidus til Superligaen


Superligaen er godt i gang - og det er faktisk ikke længe, inden slutspillet går ind. Der er stadig spænding i toppen, og selvom FC Midtjylland og Aab har lagt sig i spidsen, så vil FCK og også Brøndby jagte dem til sidste fløjt. Dagens superliga fidus er til de nærmeste forfølgere, nemlig FCK og Brøndby. Spilfidusen er leveret af Danske Spil, som vi kan anbefale dagens odds på (se odds længere nede):

Spil på FCK og Brøndby hos Danske Spil!

Bliver der max point til FCK og Brøndby?


Både FCK og Brøndby har hjemmebanefordel søndag, hvor de tager imod henholdsvis Randers og OB.

FC København jagter FCM og AaB i kampen om guldmedaljerne. Omvendt har søndagens gæster fra Randers travlt med at holde sig over nedrykningsstregen. Oddset vurderer, at københavnerne har størst chance for at køre sejren i hus til odds 1,48, mens 2-tallet giver pengene 7,00 gange retur. Spiller de to hold uafgjort, får du odds 4,30.

Spil på FCK sejr til odds 1,48 på Danske Spil her!

Superliga spilfidus nr. 2: Spil på Brøndby

Brøndby er stadig ubesejrede i foråret, og holdet fra Vestegnen skal helst bruge tre point for at holde sig inde i medaljekampen. Her vil tre point til odds 1,85 med garanti vække store jubelbrøl på Brøndby Stadion. OB har kun fået et enkelt point i de tre seneste kampe, men drager de hjem til Fyn med fuld pointhøst, får du odds 4,30. Krydset er sat til odds 3,55.

Spil på Brøndby til hele odds 4,3 på Danske Spil her!

Du kan finde mange flere spilmuligheder på Oddset. Husk, at du kan spille med på Live fra kl. 17:00, og at kampene sideløbende kan ses på CANAL9 og TV3+. Bemærk at odds kan reguleres.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL?
Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona.
Manchester United er verdens dyreste fodboldklub for tiden Manchester United ikke har vundet det engelske mesterskab i de sidste 5 år, og det er 10 år siden, at klubben vandt Champ…

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien.

Spilforslag og freebets til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona

Efter en hæsblæsende uge i europæisk fodbold er det i aften blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør igen vil fastholde masser af fodboldelskere foran tv-skærmen. I aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben fra Real Madrid tager i mod Barcelona. Sammen med 888 tager vi i denne artikel et kig på de to hold, statistikkerne og ikke mindst, hvordan du kan tjene lille skilling på kampen hos de danske bookmakere.
Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer Los Blancos vil komme til dette opgør fulde af selvtillid. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen.

Offensiven ser skræmmende ud. Bale er sandsynligvis klar til kampen, men hans afløsere …