Gå videre til hovedindholdet

Dagens Oddsfidus fra Betfair: Atletico Madrid - Real Madrid (2-tallet til odds 2.32)

Topbrag i Madrid når Atletico, La Ligas nummer tre, tager imod ærkerivaler fra Real, der netop nu indtager duksepladsen i La Liga!

Atletico Madrid har endnu ikke tabt hjemme i La Liga i denne sæson. Imponerende 11 sejre og to uafgjorte er det blevet til. Blot syv gange har de hentet bolden ud fra eget net, mens de selv har nettet 47 gange i den anden ende af bane. De bedste odds finder du på Betfairs spillebørs:

Prøv selv, hvor gode odds på Betfairs spillebørs er her!

Real Madrid slår Atletico Madrid

Det er meget imponerende det, Atletico Madrid har opnået hjemme, men i dag stopper det! På besøg kommer som sagt ligaens duks i form er Real Madrid, La Ligas bedste udehold. 9-3-1 hedder det for dem på udebane med 32 mål i modstanderens net til følge (14 i mod). I midtugen udspillede de Schalke på Schalkes egen bane med hele 6-1 og de kunne godt have scoret flere. De kommer altså med en masse selvtillid, selvfølgelig fra den kamp men også fra ligaen hvor de har vundet otte af deres seneste 10 kampe (2 uafgjorte).

Få de bedste odds på Betfairs spillebørs her!

Oddsfidus til spændende kamp i La Liga

Atletico er måske begyndt at se lidt rystede ud på den seneste og tabte da også deres seneste kamp med 3-0 til Osasuna! Jeg tror ikke hjemmeholdet vil jagten sejren fra start, jeg tror de vil komme med en defensiv indstilling, som de har gjort rigtig flot hjemme, men den kommer ikke til at holde mod Real, dertil er ders offensiv for stærk.

Skal vi kigge lidt på historikken, så har Atlectico ikke meget at læne sig op af. I de seneste 10 kampe i alle turneringer har Real vundet de otte, dog vandt Atlectico senest i La Liga på Bernabeu.

Prøv Betfairs spillebørs her med 350 kr. risikofri velkomstbonus!

Regler og vilkår gælder (indskud og omsætning)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Danskerne spiller på Basim - Få Oddset Freebet til det samme eller andet bet!

Oddssætterne har mistet noget af tiltroen til Basim. Men danskerne tror stadig på den rød/hvide repræsentant. I mandags var han tredjefavorit til at vinde det europæiske Melodi Grand Prix, men efter de to semifinaler, er Basim og ”Cliche Love Song” røget ned på en syvende plads. Skal du spille på Melodi Grand Prix eller nogle weekendens spændende kampe? Få Oddset 50 kr. freebet her!