Gå videre til hovedindholdet

Danskerne spiller på Basim - Få Oddset Freebet til det samme eller andet bet!

Oddssætterne har mistet noget af tiltroen til Basim. Men danskerne tror stadig på den rød/hvide repræsentant. I mandags var han tredjefavorit til at vinde det europæiske Melodi Grand Prix, men efter de to semifinaler, er Basim og ”Cliche Love Song” røget ned på en syvende plads. Skal du spille på Melodi Grand Prix eller nogle weekendens spændende kampe?


Brug dit Oddset freebet her eller noget andet

Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil, udtaler, at der er mange gode sange med, blandt andet synes de bedre og bedre om sangene fra Sverige, Østrig og Holland. Alle gav en god performance.

Få Oddset 50 kr. freebet her til MGP eller weekendens spændende fodbodkampe!

Kan Basim vinde MGP, er der gode odds!

Basim begyndte ugen i odds 8, men er nu oppe i odds 15. Men mens oddssætternes tiltro altså er dalet til den glade popsang, så er opbakningen blandt danskerne stærk. 1/3 af indskuddene er sat på Basim, mens 20 procent er på Sverige. Danskerne har en tendens til at spille med hjertet i nationale konkurrencer, og det gør nok også udslaget her, siger Peter Emmike.

Sverige har overhalet Armenien som favorit til at vinde verdens største musikkonkurrence og giver nu pengene igen 3,50 gange. Og så blander Holland, Østrig og Ukraine sig pludselig i topstriden. Alle tre lande har sneget sig ind som større favoritter end Basim.

Få Oddset 50 kr. freebet her til MGP eller weekendens spændende fodbodkampe!

- Holland har en lidt countryinspireret sang, som skiller sig positivt ud, men det er ikke et land, der normalt får mange nabo-point, og det kan blive deres skæbne. Ukraine har egentlig også et fint bidrag og høster sikkert også nogle sympatistemmer på grund af den politiske konflikt med Rusland, mens vi så en stor opbakning til Østrig ved semifinalen i går. Østrigs problem kan blive, om de får stemmer fra Østeuropa, siger Peter Emmike, der i sidste ende tror, Sverige løber med sejren, omend det bliver et meget tættere løb end de foregående år.

Oddset har masser af spil klar til lørdagens store Eurovision-finale. Blandt andet kan du spille på, hvor mange 12-taller Danmark får eller den totale score, vi ender med. Og så kan du spille lige indtil der bliver delt point ud lørdag aften på Live-betting.

Betingelser for Oddset freebet

Sådan får du dit Oddset freebet fra Danske Spil:

1. Indtast bonuskoden DS501 under ’Min side’ => ’Oddset bonus’.

2. Dit Oddset Freebet er først tilgængelig på din Danske Spil konto EFTER du har spillet ét væddemål til minimum 50 kr. på Oddset. Væddemålet skal have et odds der er minimum 1,50

3. Du beholder gevinsten på dit Oddset freebet hvis du opfylder nedenstående spilleregler for Oddset.

Udover disse betingelser og vilkår for freebets, gælder de til enhver tid gældende vilkår for netspil, de generelle kampagnevilkår og spilleregler på Oddset. Et ”Freebet” indebærer, at du kan deltage i et Oddset-spil, uden at en indsats trækkes fra din konto. Freebet-beløbet bruges til at beregne den mulige gevinst. Hvis et freebet registreres som vundet, i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 50 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 150 kr. minus 50 kr. = 100 kr., indsættes på spillekontoen. Et freebet kan kun bruges på Oddset-spil via danskespil.dk, og kan kun bruges én gang. Et freebet kan bruges til både single og systemspil, men kan ikke deles op på flere kuponer. Et Oddset freebet kan kun bruges på sportsspil enten pre- eller livespil.
Et Danske Spil freebet skal bruges inden udløb af tilbuddet for det pågældende freebet - sker dette ikke, bortfalder freebet-tilbuddet. I tilfælde af, at du har flere væddemål på din betslip, bruges freebettet på det øverste væddemål du spiller, som har en indsats på freebettets værdi eller over. Tilbuddet er kun gyldig på danskespil.dk, kan kun bruges én gang og er kun gyldigt indtil 11/5-2014.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr

Spilforslag og freebets til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona

Efter en hæsblæsende uge i europæisk fodbold er det i aften blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør igen vil fastholde masser af fodboldelskere foran tv-skærmen. I aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben fra Real Madrid tager i mod Barcelona. Sammen med 888 tager vi i denne artikel et kig på de to hold, statistikkerne og ikke mindst, hvordan du kan tjene lille skilling på kampen hos de danske bookmakere. Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer Los Blancos vil komme til dette opgør fulde af selvtillid. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen. Offensiven ser skræmmende ud. Bale er sandsynligvis klar til kampen, men hans aflø