Gå videre til hovedindholdet

Weekendens oddsfiduser fra Betfair er til Premier League lørdag!

Weekendens oddsfiduser fra Betfair begynder med en af lørdagens Premier League kampe Hull - Tottenham. Her foreslår Betfair, at spilles på et 2-tal, der lige nu kan fås til et odds på 2,18 på spillebørsen Betfair. Betfair markedsfører sig med, at deres odds generelt ligger væsentligt højere end konkurrenternes - netop fordi det er en spillebørs og ikke en helt almindelig bookmaker. Du spiller altså mod andre spillere og ikke mod bookmakeren.

Prøv selv, hvor gode odds på Betfairs spillebørs er her!

Oddsfiduser til Premier League kampen i dag

Tottenham fik sig en ordentlig snitter i midtugens hjemmekamp mod Manchester City (1-5), hvilket kommer til at gå ud over Hull i lørdag eftermiddag! Tottenham har vundet deres seneste fem udekampe med en samlet målscorer på 12-6. En af disse sejre kom på Old Trafford.

Trods nederlaget mod City er Spurs et hold i fremgang, og alle taber stort set til holdet fra Manchester for øjeblikket.

Spil på Tottenham sejr over Hull til 2,18 på Betfair!

(Husk, at odds ændrer sig løbende)

Den nærmere baggrund for dagens Premier League oddsfidus

Som Betfair også har beskrevet før, så har Tim Sherwood fået lavet spillestilen om i Spurs så den er mere fremadrettet og angrebslysten. Dette har fået blandt mange andre Adebayor til at blomstre, hvilket vi så i seneste udekamp, hvor han fandt vej til netmaskerne to gange. Hull er uden sejr i deres seneste fire Premier League kampe, seneste tabte de til Crystal Palace, der ligger under dem i tabellen.

Senest Tottenham besøgte Hull tog de en 5-1 sejr med sig hjem, og vi tror altså, at det vil ske igen i dag, hvilket er baggrunden for dagens Premier League oddsfidus.

Spil på Tottenham sejr over Hull til 2,18 på Betfair lige nu!

(Husk, at odds ændrer sig løbende)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Danskerne spiller på Basim - Få Oddset Freebet til det samme eller andet bet!

Oddssætterne har mistet noget af tiltroen til Basim. Men danskerne tror stadig på den rød/hvide repræsentant. I mandags var han tredjefavorit til at vinde det europæiske Melodi Grand Prix, men efter de to semifinaler, er Basim og ”Cliche Love Song” røget ned på en syvende plads. Skal du spille på Melodi Grand Prix eller nogle weekendens spændende kampe? Få Oddset 50 kr. freebet her!