Gå videre til hovedindholdet

AAB henter point i Superligaen på Brøndby Stadion!

Superliga Oddsfiduser
AaB har de seneste år været lidt af en skrækmodstander for Brøndby; ikke siden november 2010 er det lykkedes BIF at besejre aalborgenserne i Superligaen, og skæbnen vil, at klubben fra den københavnske vestegn står over for de rødhvide nordjyder endnu en gang, når de to klubber skyder foråret i gang søndag aften. Læs mere om de oddsfiduser, vi har på kampen!

Dagens oddsfiduser er udtænkt af Unibet!

Superliga Oddsfiduser på kampen mellem AAB og BIF


Tager vi et kig på samtlige BIF's hjemmekampe mod AaB, tegner der sig et klart billede: Her har de blågule således en fremragende resultatstatistik på 18-11-6 (vundne, uafgjorte, tabte) at tage med sig ind til søndagens sene kamp på Brøndby Stadion.

Giv disse Superliga oddsfiduser en chance hos Unibet!

I sæsonens første kamp mellem de to klubber endte det med en 2-1-sejr til AaB i Aalborg. To scoringer af hjemmeholdet i de sidste 10 minutter sørgede for, at alle tre point blev i Nordjylland ved den lejlighed. En gentagelse af dét resultat i AaB's favør søndag aften giver odds 11.00. Her er odds:

Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 AaB 3.20 (Kickoff søndag 19:00)

Giv disse Superliga oddsfiduser en chance hos Unibet!

Oddsfiduser til Superliga kampene

Vi skal helt tilbage til november 2008 for at finde det seneste 0-0-opgør mellem de to klubber i landets bedste række, og med skader til tre stamspillere i hjemmeholdets bagkæde ligner det et opgør, hvor nettene kan komme til at blafre. I den forbindelse er det værd at notere sig, at BIF scorede i hver eneste af sine sidste fem ligakampe i efteråret. Mål til begge hold søndag kaster odds 1.78.

AaB er ubesejret i sine seneste seks ligakampe, og med tanke på BIF's defensive karantæneproblemer er der en del, der peger i retning af point til ligaens nummer to søndag aften. Mens BIF har haft svært ved at score på eget græs (10 mål i otte kampe), er AaB desuden det mest scorende udehold i Superligaen (15 mål i otte kampe). X2 på Dobbeltchancen giver odds 1.65.

Begge klubber går ind til forårspremieren med selvtillid efter sejre i de sidste træningskampe:

BIF vandt sikkert 3-0 over Flora Talinn i Estland på mål af Christian Nørgaard, Alexander Szymanowski og Simon Makienok. AaB besejrede i sin sidste test IFK Göteborg på udebane med 3-1. Målscorerne ved den lejlighed var Kasper Kusk med en enkelt kasse og Lukas Spalvis med to.

Hjemmeholdet har som nævnt tre karantæneramte forsvarsspillere: Riza Durmisi, Michael Almebäck og Khalid Boulahrouz.

Dagens oddsfiduser: Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto  på Bet365 , der er vores yndlingsbookmaker! Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds!