Gå videre til hovedindholdet

Bet365 byder på risikofrit væddemål på Champions League i morgen!

TILBUDDET ER UDLØBET

Man City spiller mod Barcelona i Champions League i morgen, tirsdag den 18. februar 2014. Bookmakeren Bet365 har et fantastisk liveoddstilbud til at øge spændingen. Det er et risikofrit væddemål, og du kan læse mere om det her:

Få risikofrit væddemål med bookmakeren Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365!

Risikofrit væddemål på kampen mellem Man City og Barcelona

Placér et single før-kampvæddemål på kampen Man City v Barcelona, og så giver vi dig et risikofrit væddemål til samme værdi på den store kamp.

Spil på Bet365!

For at kvalificere dig til et risikofrit væddemål skal du placere et single væddemål før kampstart, og når kampen er startet, skal du placere et single liveoddsvæddemål. Et risikofrit væddemål skal betales og placeres på den sædvanlige måde (der er med andre ord tale om et freebet), og hvis dit FØRSTE liveoddsvæddemål taber, refunderer bookmakeren Bet365 denne indsats op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr.). Som altid er der masser at vælge imellem med mere end 70 liveoddsmarkeder tilgængelige under kampen inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg – Resultat, Fuldtid – Resultat og meget, meget mere.

Få et risikofrit væddemål på Bet365 til Champions League!

Med et omfattende udbud af før-kamp- og liveoddsmarkeder samt et fantastisk tilbud med liveoddsvæddemål, er der ingen tvivl om, at bookmakeren Bet365 er stedet, når du vil spille på Champions League fodbold.

Regler og vilkår for risikofrit væddemål

Tilbuddet gælder kun væddemål placeret på Champions League-kampen Man City v Barcelona, der spilles i morgen, tirsdag den 18. februar 2014. Værdien af det risikofri væddemål svarer til værdien af dit største single før-kampvæddemål placeret på Champions League-kampen Man City v Barcelona, der spilles på tirsdag den 18. februar 2014, op til maksimum 250 kr. Som risikofrit væddemål anses dit første single væddemål placeret via Liveodds på Champions League-kampen Man City v Barcelona, der spilles i morgen, tirsdag den 18. februar 2014. Bemærk, at ‘før-kamp’ defineres som væddemål, der placeres før kampstart i Champions League-kampen Man City v Barcelona, der spilles på tirsdag den 18. februar 2014, og ‘liveodds’ defineres som ethvert væddemål, der indgås efter kampstart!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Danskerne spiller på Basim - Få Oddset Freebet til det samme eller andet bet!

Oddssætterne har mistet noget af tiltroen til Basim. Men danskerne tror stadig på den rød/hvide repræsentant. I mandags var han tredjefavorit til at vinde det europæiske Melodi Grand Prix, men efter de to semifinaler, er Basim og ”Cliche Love Song” røget ned på en syvende plads. Skal du spille på Melodi Grand Prix eller nogle weekendens spændende kampe? Få Oddset 50 kr. freebet her!