Gå videre til hovedindholdet

Premier League analyse og oddsfiduser til lørdagens kampe!

Her bringer vi fra Unibet en række analyser og oddsfiduser til lørdagens kampe i Premier League. De gode odds på kampene får du, hvis du spiller på Unibet:

Spil på Premier League på Unibet her!


Kampen mellem Aston Villa 2.10 Uafgjort 3.40 West Ham 3.70 (Kickoff lørdag 16:00)

Paul Lamberts Villa-mandskab tabte 1-2 til Everton sidste weekend, men en række fine resultater de seneste uger har bragt holdet op på 10. pladsen. The Hammers derimod er stadig i nedrykningszonen på trods af to kampe som ubesejret - en imponerende stime set i lyset af London-klubbens sæson hidtil.

Begge mandskaber er med andre ord i udmærket form, og det uafgjorte resultat ligner den logiske konklusion, men hjemmebanefordelen kan ende med at tippe kampen over til Villas fordel. Sats på 1-tallet og tilføj Christian Benteke som målscorer til odds 2.08.

Resultattip: Aston Villa 2-1 West Ham (9.00)

Spil på Premier League på Unibet her!

Oddsfiduser til Chelsea 1.24 Uafgjort 6.20 Newcastle 13.00

Da Newcastle vandt to på hinanden følgende udebanesejre over Manchester United og Tottenham så det ud, som om Alan Pardews tropper kunne udfordre top-6, men en rædselsfuld stime af syv kampe med blot én sejr har sat en effektiv stopper for den drøm.

Efter at have vinket farvel til Yohan Cabaye ser resten af sæsonen svær ud for The Magpies, og selvom Chelsea har skuffet os nogle gange i denne sæson, bør 1-tallet være lørdagens sikre spil. Værternes offensiv bør kunne boltre sig, så vi satser på over 3.5 mål til odds 2.67.

Resultattip: Chelsea 3-1 Newcastle (12.50)

Spil på Premier League på Unibet her!

Crystal Palace 2.57 Uafgjort 3.20 West Bromwich 2.95

Palace kan ryge ned blandt de nederste tre hold i tabellen med et nederlag, men det man bør holde sig for øje i dette opgør, er, at The Eagles er ubesejrede på eget græs siden nederlaget til Newcastle i december. Selhurst Park er ikke ligefrem et fort, men Tony Pulis har fået styr på defensiven, og det ligner ikke en målrig affære.

West Brom har ikke vundet siden sejren over Manchester United i september, så jeg satser på 1-tallet og under 2.5 mål til odds 1.55.

Resultattip: Crystal Palace 1-0 West Bromwich (7.00)

Oddsfidus til Norwich 9.75 Uafgjort 5.35 Manchester City 1.33

City måtte vinke farvel til drømmen om at vinde samtlige hjemmekampe i sæsonen efter nederlaget til Chelsea, og holdet har til tider set skrøbeligt ud på fremmed græs, så det bliver måske ikke så ensidig affære, som oddsene indikerer. Norwich har ikke tabt på hjemmebane i fire kampe, men mens The Canaries snupper point fra holdene omkring dem, bliver de ved med at få tæsk af de større klubber.

Uafgjort kunne friste til odds 5.75, men Manchester City bør tage sejren - blandt andet takket være en Edin Dzeko-kasse (odds 1.95).

Resultattip: Norwich 1-3 Manchester City (11.00)

Spilfidus: Southampton 1.50 Uafgjort 4.05 Stoke City 7.75

Efter en svag afslutning på 2013 er Southampton nu ubesejret i seks kampe, men Stokes sejr over Manchester United gør unægteligt The Saints' odds på 1.50 en smule lavt. Før den sejr havde Mark Hughes' mandskab ikke vundet i syv kampe, men Stoke er et hold, der kan overraske, sådan som vi har set mod United og Chelsea. Det er fristende at satse på uafgjort, men Southamptons imponerende stime siden nytår gør hjemmeholdet til mit foretrukne spilobjekt. Sats derudover på, at Stoke ikke scorer til odds 1.83.

Resultattip: Southampton 2-0 Stoke City (6.75)

Sunderland 2.08 Uafgjort 3.30 Hull City 3.90

Shane Long scorede sit første mål for Hull mod Tottenham, og den irske landsholdsspiller får en nøglerolle i dette svære opgør. Gus Poyet mener imidlertid, at hans hold bliver stærkere nu, hvor han kender sine spillere bedre, og The Black Cats er værdige favoritter. Long og Nikica Jelavic viste tegn på god indbyrdes forståelse sidste weekend, og derfor satser jeg på, at The Tigers henter en uafgjort med hjem i en kamp, hvor Long kommer på tavlen til det generøse odds 4.30.

Resultattip: Sunderland 2-2 Hull City (17.00)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr

Spilforslag og freebets til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona

Efter en hæsblæsende uge i europæisk fodbold er det i aften blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør igen vil fastholde masser af fodboldelskere foran tv-skærmen. I aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben fra Real Madrid tager i mod Barcelona. Sammen med 888 tager vi i denne artikel et kig på de to hold, statistikkerne og ikke mindst, hvordan du kan tjene lille skilling på kampen hos de danske bookmakere. Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer Los Blancos vil komme til dette opgør fulde af selvtillid. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen. Offensiven ser skræmmende ud. Bale er sandsynligvis klar til kampen, men hans aflø