Gå videre til hovedindholdet

Goran Ivanisevics oddsfiduser til Australian Open 2014

Her kigger vi nærmere på Goran Ivanisevics oddsfiduser til Australian Open 2014: Federer kæmper sig forbi Murray!

Goran Ivanisevic udtaler, at lige siden han så, at de to stjerne kunne mødes i kvartfinalen, så har han haft følelsen af, at Federer vil besejre Murray.

Spil på Federer sejr over Murray i Australian Open 2014 hos Unibet!


Oddsfiduser til kvartfinaler i Australian Open 2014

Selvom de andre kvartfinaler i Australian Open også er ganske interessante, forventer Goran Ivanisevic, at det opgør, der vil tiltrække mest opmærksomhed, bliver mødet mellem Andy Murray og Roger Federer. Det er en gentagelse af finalen samme sted tilbage i 2010, hvor Roger vandt i tre sæt, og selvom Andy har forbedret sit spil meget siden dengang samtidig med, at hans modstander er en smule mærket af sin alder, så tror Goran Ivanisevic, vi får endnu en sejr til Roger at se.

Spil på Federer sejr til bedste Australian Open 2014 odds hos Unibet!

Murray statestik mod Federer

Vi kender alt til Murrays gode statistik mod Federer - han har slået ham i tre af de seneste fire opgør og fører 12-9 i den indbyrdes statistik - og Goran Ivanisevic er også glad for at se, at han er kommet til denne turnering i god form efter sine skadesproblemer, men lige siden han så, at de to stjerner kunne mødes i kvartfinalen, har han altså haft følelsen af, at Federer vil besejre ham.

Utroligt nok skal vi helt tilbage til 2003 for at finde den seneste udgave af Australian Open, hvor Roger ikke er nået til semifinalerne som minimum. Schweizeren har vundet turneringen fire gange, og han vil vise, at han stadig har det i sig.

Det lader til, at bookmakerne er enige med Goran Ivanisevic, eftersom Roger er favorit til odds 1.77, mens Andy vurderes som lille outsider til odds 2.02. Roger var imponerende i sin sejr over Jo-Wilfried Tsonga i tre sæt i den forgangne runde, og du kan satse på, at han vinder med et sæthandicap på -1.5 til odds 2.55.

Goran Ivanisevic er klar over, at han ikke bliver populær i Storbritannien, når han siger, at Andy taber kampen, men selvom han stadig er meget begejstret for ham som spiller, så tror han, at hans skader vil blive et problem for ham, og Roger går videre. Når han først er i semifinalerne, kan Goran Ivanisevic dog ikke se Federer slå Rafael Nadal.

Klik her for at spille på Unibets super odds på Australian Open!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Bet365 byder på risikofrit væddemål på Champions League i morgen!

TILBUDDET ER UDLØBET Man City spiller mod Barcelona i Champions League i morgen, tirsdag den 18. februar 2014. Bookmakeren Bet365 har et fantastisk liveoddstilbud til at øge spændingen. Det er et risikofrit væddemål, og du kan læse mere om det her: Få risikofrit væddemål med bookmakeren Bet365! Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365!