Gå videre til hovedindholdet

Goran Ivanisevics oddsfiduser til Australian Open 2014

Oddsfiduser Australian Open 2014
Her kigger vi nærmere på Goran Ivanisevics oddsfiduser til Australian Open 2014: Federer kæmper sig forbi Murray!

Goran Ivanisevic udtaler, at lige siden han så, at de to stjerne kunne mødes i kvartfinalen, så har han haft følelsen af, at Federer vil besejre Murray.

Spil på Federer sejr over Murray i Australian Open 2014 hos Unibet!


Oddsfiduser til kvartfinaler i Australian Open 2014

Selvom de andre kvartfinaler i Australian Open også er ganske interessante, forventer Goran Ivanisevic, at det opgør, der vil tiltrække mest opmærksomhed, bliver mødet mellem Andy Murray og Roger Federer. Det er en gentagelse af finalen samme sted tilbage i 2010, hvor Roger vandt i tre sæt, og selvom Andy har forbedret sit spil meget siden dengang samtidig med, at hans modstander er en smule mærket af sin alder, så tror Goran Ivanisevic, vi får endnu en sejr til Roger at se.

Spil på Federer sejr til bedste Australian Open 2014 odds hos Unibet!

Murray statestik mod Federer

Vi kender alt til Murrays gode statistik mod Federer - han har slået ham i tre af de seneste fire opgør og fører 12-9 i den indbyrdes statistik - og Goran Ivanisevic er også glad for at se, at han er kommet til denne turnering i god form efter sine skadesproblemer, men lige siden han så, at de to stjerner kunne mødes i kvartfinalen, har han altså haft følelsen af, at Federer vil besejre ham.

Utroligt nok skal vi helt tilbage til 2003 for at finde den seneste udgave af Australian Open, hvor Roger ikke er nået til semifinalerne som minimum. Schweizeren har vundet turneringen fire gange, og han vil vise, at han stadig har det i sig.

Det lader til, at bookmakerne er enige med Goran Ivanisevic, eftersom Roger er favorit til odds 1.77, mens Andy vurderes som lille outsider til odds 2.02. Roger var imponerende i sin sejr over Jo-Wilfried Tsonga i tre sæt i den forgangne runde, og du kan satse på, at han vinder med et sæthandicap på -1.5 til odds 2.55.

Goran Ivanisevic er klar over, at han ikke bliver populær i Storbritannien, når han siger, at Andy taber kampen, men selvom han stadig er meget begejstret for ham som spiller, så tror han, at hans skader vil blive et problem for ham, og Roger går videre. Når han først er i semifinalerne, kan Goran Ivanisevic dog ikke se Federer slå Rafael Nadal.

Klik her for at spille på Unibets super odds på Australian Open!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DER VENTER OS EN TOP SEKS GYSER! OG STOR TAK FOR DET

De næste to runder af Superligaen skal dele billetter ud til det lukrative slutspil. Hvem skuffer og hvem kommer med? Der venter os en top seks gyser! Og sammen med Nordicbets Søren Sorgenfri siger vi stort tak for det. Der er stadig masser af spændende spil, og er du endnu ikke tilmeldt så se her: Få 500 kr. i freebets efter oprettelse af gratis konto (regler gælder)
Afslutningen af Superligaen og top 6 placeringerne Tilskuertallet har det svært i Superligaen. Det var en af grundene til, at ligaen blev udvidet til 14 hold. Det har bare ikke rigtigt hjulpet på fremmødet derude, men udvidelsen blev også født ud fra et ønske om mere spænding omkring mesterskab og nedrykning. Stort tjek på den. Alene de to næste runder bliver hæsblæsende for at nå med i slutspillet. Fem point adskiller otte hold. Kæmpe drama i vente. Klap, klap, klap. Der var kritik af kampenes kvalitet i 12-holdsligaens sæsoner efter finanskrisen. Det er der stadig. Det er for fysisk betonet og for meget forsigtighed i…

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto på Bet365, der er vores yndlingsbookmaker!

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds, og også fordi Bet365 har en meget fin velkomstbonus på 1000 kr.!

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL?
Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona.
Manchester United er verdens dyreste fodboldklub for tiden Manchester United ikke har vundet det engelske mesterskab i de sidste 5 år, og det er 10 år siden, at klubben vandt Champ…