Gå videre til hovedindholdet

Nyt Goran Ivanisevic spilforslag til Australian Open 2014!

Så er Goran Ivanisevic klar med et nyt spilforslag til Australian Open. Goran tror på, at Nadal tager fusen på Federer efter fire sæt i semfinalen.

Spil på Nadal på Unibet her!

Goran Ivanisevic tror på, at Nadal har læst Federer. Han ved, hvordan han skal spille schweizeren, og han ved, hvordan han skal udnytte de bittesmå svagheder, Roger måtte have.

Oddsfiduser til et mindeværdigt Australian Open 2014


Det har været en mindeværdig udgave af Australian Open indtil videre med masser af overraskelser, og dramaet fortsætter, når to af de bedste spiller i tennishistorien mødes i semifinalen fredag morgen dansk tid.

Spil på semifinalen i Australian Open 2014 på Unibet nu!

Roger Federer har på det seneste givet glimt af den overlegne klasse, han viste tidligere i karrieren, og Goran Ivanisevic fik ret, da han forudså, at han ville slå Andy Murray i kvartfinalen. Efter et formdyk er den schweiziske maestro begyndt at få styr på bolden igen, og med sit arsenal af våben kan han normalt dominere enhver modstander - men ikke sit spanske nemesis...

Rafa Nadal vinder semifinalen i Australian Open

Rafa Nadal har flere sejre i karrieren over Federer end nogen anden spiller, og selvom de indbyrdes opgør plejer at byde på episk tennis, så er det spanieren, der med afstand har krammet på Roger med 22 sejre mod 10. Det er ofte taktiske elementer, der afgør resultatet i disse store kampe, og det skal blive interessant at se, om schweizerens nye træner, Stefan Edberg, har tænkt sig at forberede Federer anderledes, end det hidtil har været tilfældet, når modstanderen har heddet Nadal. Uanset hvad tror Goran Ivanisevic ikke, at det vil påvirke resultatet.

Nadal har læst Federer. Han ved, hvordan han skal spille schweizeren, og han ved, hvordan han skal udnytte de bittesmå svagheder, Roger måtte have. Det hjælper, at han er venstrehåndet, hvilket Roger normalt har det svært med, men Rafa er også meget klog, når det kommer til at placere sine angreb. For to år siden mødtes de samme to mænd her i Melbourne, og dengang vandt Nadal i fire sæt. Goran Ivanisevic forudser det samme resultat fredag morgen, hvilket giver odds 3.95. Federer vandt det første sæt i ovennævnte opgør, og Goran Ivanisevic tror, han vil ride videre på sit momentum fra sejren over Murray og tage det første stik endnu en gang. Første sæt til Federer giver odds 1.93.

Rafa har odds 1.85 på at vinde hele turneringen. Det odds bliver ikke større på spanieren, der ender med at vinde årets Australian Open, så Goran Ivanisevic råd er, at man satser på det spil, mens der stadig er en smule værdi.

Klik her for at spille på Rafa Nadal på Unibet nu!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr

Spilforslag og freebets til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona

Efter en hæsblæsende uge i europæisk fodbold er det i aften blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør igen vil fastholde masser af fodboldelskere foran tv-skærmen. I aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben fra Real Madrid tager i mod Barcelona. Sammen med 888 tager vi i denne artikel et kig på de to hold, statistikkerne og ikke mindst, hvordan du kan tjene lille skilling på kampen hos de danske bookmakere. Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer Los Blancos vil komme til dette opgør fulde af selvtillid. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen. Offensiven ser skræmmende ud. Bale er sandsynligvis klar til kampen, men hans aflø