Gå videre til hovedindholdet

Nyt Goran Ivanisevic spilforslag til Australian Open 2014!

Så er Goran Ivanisevic klar med et nyt spilforslag til Australian Open. Goran tror på, at Nadal tager fusen på Federer efter fire sæt i semfinalen.

Spil på Nadal på Unibet her!

Goran Ivanisevic tror på, at Nadal har læst Federer. Han ved, hvordan han skal spille schweizeren, og han ved, hvordan han skal udnytte de bittesmå svagheder, Roger måtte have.

Oddsfiduser til et mindeværdigt Australian Open 2014


Det har været en mindeværdig udgave af Australian Open indtil videre med masser af overraskelser, og dramaet fortsætter, når to af de bedste spiller i tennishistorien mødes i semifinalen fredag morgen dansk tid.

Spil på semifinalen i Australian Open 2014 på Unibet nu!

Roger Federer har på det seneste givet glimt af den overlegne klasse, han viste tidligere i karrieren, og Goran Ivanisevic fik ret, da han forudså, at han ville slå Andy Murray i kvartfinalen. Efter et formdyk er den schweiziske maestro begyndt at få styr på bolden igen, og med sit arsenal af våben kan han normalt dominere enhver modstander - men ikke sit spanske nemesis...

Rafa Nadal vinder semifinalen i Australian Open

Rafa Nadal har flere sejre i karrieren over Federer end nogen anden spiller, og selvom de indbyrdes opgør plejer at byde på episk tennis, så er det spanieren, der med afstand har krammet på Roger med 22 sejre mod 10. Det er ofte taktiske elementer, der afgør resultatet i disse store kampe, og det skal blive interessant at se, om schweizerens nye træner, Stefan Edberg, har tænkt sig at forberede Federer anderledes, end det hidtil har været tilfældet, når modstanderen har heddet Nadal. Uanset hvad tror Goran Ivanisevic ikke, at det vil påvirke resultatet.

Nadal har læst Federer. Han ved, hvordan han skal spille schweizeren, og han ved, hvordan han skal udnytte de bittesmå svagheder, Roger måtte have. Det hjælper, at han er venstrehåndet, hvilket Roger normalt har det svært med, men Rafa er også meget klog, når det kommer til at placere sine angreb. For to år siden mødtes de samme to mænd her i Melbourne, og dengang vandt Nadal i fire sæt. Goran Ivanisevic forudser det samme resultat fredag morgen, hvilket giver odds 3.95. Federer vandt det første sæt i ovennævnte opgør, og Goran Ivanisevic tror, han vil ride videre på sit momentum fra sejren over Murray og tage det første stik endnu en gang. Første sæt til Federer giver odds 1.93.

Rafa har odds 1.85 på at vinde hele turneringen. Det odds bliver ikke større på spanieren, der ender med at vinde årets Australian Open, så Goran Ivanisevic råd er, at man satser på det spil, mens der stadig er en smule værdi.

Klik her for at spille på Rafa Nadal på Unibet nu!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DER VENTER OS EN TOP SEKS GYSER! OG STOR TAK FOR DET

De næste to runder af Superligaen skal dele billetter ud til det lukrative slutspil. Hvem skuffer og hvem kommer med? Der venter os en top seks gyser! Og sammen med Nordicbets Søren Sorgenfri siger vi stort tak for det. Der er stadig masser af spændende spil, og er du endnu ikke tilmeldt så se her: Få 500 kr. i freebets efter oprettelse af gratis konto (regler gælder)
Afslutningen af Superligaen og top 6 placeringerne Tilskuertallet har det svært i Superligaen. Det var en af grundene til, at ligaen blev udvidet til 14 hold. Det har bare ikke rigtigt hjulpet på fremmødet derude, men udvidelsen blev også født ud fra et ønske om mere spænding omkring mesterskab og nedrykning. Stort tjek på den. Alene de to næste runder bliver hæsblæsende for at nå med i slutspillet. Fem point adskiller otte hold. Kæmpe drama i vente. Klap, klap, klap. Der var kritik af kampenes kvalitet i 12-holdsligaens sæsoner efter finanskrisen. Det er der stadig. Det er for fysisk betonet og for meget forsigtighed i…

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto på Bet365, der er vores yndlingsbookmaker!

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds, og også fordi Bet365 har en meget fin velkomstbonus på 1000 kr.!

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL?
Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona.
Manchester United er verdens dyreste fodboldklub for tiden Manchester United ikke har vundet det engelske mesterskab i de sidste 5 år, og det er 10 år siden, at klubben vandt Champ…