Gå videre til hovedindholdet

Spilforslag og freebets til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona

Efter en hæsblæsende uge i europæisk fodbold er det i aften blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør igen vil fastholde masser af fodboldelskere foran tv-skærmen. I aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben fra Real Madrid tager i mod Barcelona. Sammen med 888 tager vi i denne artikel et kig på de to hold, statistikkerne og ikke mindst, hvordan du kan tjene lille skilling på kampen hos de danske bookmakere.

Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer

Los Blancos vil komme til dette opgør fulde af selvtillid. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen.

Offensiven ser skræmmende ud. Bale er sandsynligvis klar til kampen, men hans afløsere i Isco og Asensio har gjort det fremragende. Så der er altså positive offensive problemer for Real Madrid, der med mere end 2 mål i 8 af de sidste 9 kampe scorer på samlebånd.

Defensiven er dog mere sårbar. Man har ikke holdt nullet i 5 kampe i streg. Oveni dette sidder både Pepe og Varane udenfor. Erstatningen bliver givetvis Nacho. Den 27-årige forsvarsspiller, ser endelig ud til at have bidt sig fast i en sen alder. Hele 32 gange har Nacho spillet i år. Det bliver givetvis afgørende for kampen, hvor godt Nacho leverer overfor MSN.

Gevinst-boost på 500 kr. på Real Madrid-sejr oveni 2000 kr. velkomstbonus

Barca – lav selvtillid og angrebsproblemer

Blaugrana har haft et par rigtig dårlige uger. Først det dumme nederlag til Malaga, der gjorde mesterskabsdrømmene svære at opfylde. Så exit i Champions League hvor man ikke formåede at score i 180 minutter mod Juve. Selvfølgelig vil det gå ud over selvforståelsen hos de sejrsvante katalonere, der kun har vundet 1 af deres sidste 4 kampe, da man snævert slog Sociedad 3-2 på Camp Nou. Samtidig har man haft det svært i opgørene mod Real Madrid på det seneste. Man har ikke vundet i de to seneste, og det er kun blevet til 2 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag i de sidste seks indbyrdes opgør på Bernabeu. Og Messi har ikke scoret i El Clasico, siden hatricket i 2014. Læg dertil at Barca ikke har formået at score i 3 af deres sidste 4 kampe. Der er altså faretruende sorte skyer over Enriques mandskab i disse tider. Reaktionen søndag bliver uhyggelig spændende.

Gevinst-boost på 660 kr. på Barca-sejr oveni 2000 kr. velkomstbonus

Spilforslag til El Clasico

Alle spilforslag er baseret på 888sports odds på kampen. Real Madrid er favoritter i denne kamp, og hvis de får en god start, kan det hurtigt gå galt for Barca. Handicap 0-1-sejr til Real Madrid kan fås til 3.45, og her er der god værdi at hente.

Med Real Madrids målform og Barca desperation efter et resultat in mente er over 2.5 mål odds 1.39 sandsynligt. Der kunne dog godt være mere værdi i at spille over 3.5 mål til 1.98.

Kampens vigtighed, hjemmeholdets forventede aggressivitet og udeholdets desperation gør det yderst relevant at se på ’kort-spil’ til denne kamp. Rødt kort i kampen til odds 2.35 ligner et godt spil, og det der er faldet udvisninger i 2 af de sidste 3 indbyrdes opgør.

Resultatet lige på er en god mulighed for at finde lidt høje odds, som man eventuelt kan spille for et lidt lavere beløb. Baseret på ovenstående kunne det sagtens ligne en sejr på 3-1 til Real Madrid til odds 13.00. Hvis man tror på Barca-sejr ser 2-1 til odds 11.50 også fristende ud. Men få kigget de mange spilmuligheder igennem, så du finder dét spil, du tror på. God fornøjelse!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Müller: VM-finale mellem Argentina og Tyskland bliver tæt

Efter en halv time af semifinaleopgøret mod Brasilien var Tyskland foran 5-0, men VM-finalen mod Argentina bliver en helt anden affære. Det forudser tyskernes Thomas Müller. Søndag aften lægger Estadio do Maracana i Rio de Janeiro græstæppe til VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Vinder Tyskland opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.30 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.25, mens en sejr til Argentina efter 90 minutter udløser odds 3.60. Tror du, at der bliver scoret masser af mål, så er Second Chance dagens bedste bookmakertilbud ! Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds!