Gå videre til hovedindholdet

Oddsfiduser til Copa del Rey i aften og Unibet freebet til nye kunder!Så er det tid til Copa del Rey - den spanske pokalfinale. Her kigger vi nærmere på oddsfiduser og 10 ting, du skal vide før El Clasico modstanderne Barcelona - Real Madrid står over for hinanden (igen). Er du ny spillere, og vil du prøve at spille helt gratis, så snyd ikke dig selv for Unibets fantastiske freebet tilbud. Du får nemlig et freebet på 50 kr., når du tilmelder dig. Bemærk, at dette freebet skal gennemspilles et antal gange. De nærmere betingelser for og oplysninger om, hvordan du får dit freebet, kan du finde her:

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen i aften på Unibet!

I denne artikel kan du læse mere om Copa del Rey-finalen og få tips til, hvad du skal spille på!

Oddsfiduser og tips til, hvad du skal spille på

Odds på kampen er som følger:

FC Barcelona 2.45
Uafgjort 3.60
Real Madrid 2.80
(Med kickoff i dag, onsdag kl. 21:30)

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen her!

10. Der har været seks Clasico-finaler i Copa del Reys 112-årige historie, og Barcelona og Real Madrid har vundet tre titler hver. Uafgjort efter 90 minutter onsdag aften giver pt. odds 3.60.

9. Real Madrid og Barcelona seneste finalemøde fandt sted i 2011, da Cristiano Ronaldo scorede kampens eneste mål i overtiden. Endnu en 1-0-sejr til Los Blancos giver odds 12.50.

8. Real har endnu ikke indkasseret mål i otte Copa del Rey-kampe i denne sæson og kan prale af fire gange clean sheet i sine seneste fem optrædener. Real har odds 5.75 på at vinde uden at indkassere mål.

7. Barcelona vandt begge indbyrdes opgør i La Liga sidste sæson, men med ét måls margin både hjemme på Nou Camp og på Bernabeu. Barca har odds 4.60 på at vinde med handicap 0-1.

6. Lionel Messi scorede hattrick, sidst klubberne tørnede sammen i en 4-3-Barca-sejr på Bernabeu i marts. Messi har lavet 21 kasser i 27 kampe mod ærkerivalerne og har odds 18.00 på at lave endnu et hattrick onsdag aften.

Flere tips og cold facts om møderne mellem Barca og Real Madrid

5. Gareth Bale har lavet fem mål i fem kampe for Real Madrid efter ikke at have scoret i de seks foregående opgør. Den walisiske landsholdsspiller har odds 12.00 som dobbelt målscorer.

4. Barcas 0-1-nederlag til Granada lørdag betød, at catalanerne nu to gange i sæsonen har prøvet at tabe to kampe i træk (første gang var i november/december). Real har odds 2.82 på at vinde onsdag.

3. Real Madrid og Barcelona vandt deres respektive La Liga-besøg på Valencias hjemmebane, Mestalla, med 3-2 i denne sæson. Ingen af klubberne har tabt på den bane, hvor finalen spilles onsdag siden 2009, og X/X på Halvleg/Fuldtid kaster odds 5.50 af sig.

2. Angel Di Maria har lavet 20 pct. af Reals pokalmål i denne sæson (3 ud af 15) og scorede sit første mål siden januar i sidste weekends 4-0-sejr over Almeria. Di Maria har odds 4.20 som målscorer.

1. Barca har kun lavet ét mål per kamp i de seneste fem optrædener og har ikke nettet i sine seneste to opgør. Neymar har blot lavet fire mål i år og har odds 1.33 på ikke at score onsdag aften i Valencia.

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen i aften på Unibet!

Se også Unibets dækning af spansk topfodbold på freebets.dk!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Odds på vinderen af Håndbold EM & VM

Det kan godt være, at vi fik afsluttet herrernes håndbold EM for en måned siden, men der er allerede odds klar på de kommende slutrunder for både herrerne og damerne. Det blev en stor skuffelse for det danske herrelandshold i Håndbold, da de ikke formåede at tilspille sig en medalje ved en ellers flot slutrunde. For kvinderne gik det heller ikke som håbet. Her røg damerne endnu tidligere ud, og der var derfor intet metal til nogle af de danske håndboldspillere. Danmark fik dog Mikkel Hansen med på All Star Holdet , så lidt var der da at glæde sig over for danskerne, der så småt kan begynde at se frem mod VM 2019 for herrerne og EM 2018 for kvinderne. Hvem vinder kvindernes EM? Den næste slutrunde finder sted til december og det er EM 2018 for kvinderne. Kvalifikationen til slutrunden er allerede i gang, og derfor er det også muligt at spille på nogle store overraskelser til at vinde kvindernes EM i håndbold. Hold som Schweiz, Kosovo, Fæøerne og Portugal har ikke de store tr

Spilforslag og freebets til El Clasico mellem Real Madrid og Barcelona

Efter en hæsblæsende uge i europæisk fodbold er det i aften blevet tid til, at et af verdens største tilbagevendende arvefjendeopgør igen vil fastholde masser af fodboldelskere foran tv-skærmen. I aften er det nemlig El Clásico-tid på Bernabeu, når kongeklubben fra Real Madrid tager i mod Barcelona. Sammen med 888 tager vi i denne artikel et kig på de to hold, statistikkerne og ikke mindst, hvordan du kan tjene lille skilling på kampen hos de danske bookmakere. Real Madrid – selvtillid og forsvarsproblemer Los Blancos vil komme til dette opgør fulde af selvtillid. De er videre i Champions League og fører La Liga 3 point foran Barca med en kamp i hånden. Samtidig er de på hjemmebane og ubesejrede i 21 kampe på Bernabeu. Læg dertil at Real Madrid ikke har tabt i 12 kampe i streg i alle turneringer. Zidanes tropper ligner altså et hold, der er, hvor de skal være på dette afgørende tidspunkt af sæsonen. Offensiven ser skræmmende ud. Bale er sandsynligvis klar til kampen, men hans aflø