Gå videre til hovedindholdet

Oddsfiduser til Copa del Rey i aften og Unibet freebet til nye kunder!Så er det tid til Copa del Rey - den spanske pokalfinale. Her kigger vi nærmere på oddsfiduser og 10 ting, du skal vide før El Clasico modstanderne Barcelona - Real Madrid står over for hinanden (igen). Er du ny spillere, og vil du prøve at spille helt gratis, så snyd ikke dig selv for Unibets fantastiske freebet tilbud. Du får nemlig et freebet på 50 kr., når du tilmelder dig. Bemærk, at dette freebet skal gennemspilles et antal gange. De nærmere betingelser for og oplysninger om, hvordan du får dit freebet, kan du finde her:

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen i aften på Unibet!

I denne artikel kan du læse mere om Copa del Rey-finalen og få tips til, hvad du skal spille på!

Oddsfiduser og tips til, hvad du skal spille på

Odds på kampen er som følger:

FC Barcelona 2.45
Uafgjort 3.60
Real Madrid 2.80
(Med kickoff i dag, onsdag kl. 21:30)

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen her!

10. Der har været seks Clasico-finaler i Copa del Reys 112-årige historie, og Barcelona og Real Madrid har vundet tre titler hver. Uafgjort efter 90 minutter onsdag aften giver pt. odds 3.60.

9. Real Madrid og Barcelona seneste finalemøde fandt sted i 2011, da Cristiano Ronaldo scorede kampens eneste mål i overtiden. Endnu en 1-0-sejr til Los Blancos giver odds 12.50.

8. Real har endnu ikke indkasseret mål i otte Copa del Rey-kampe i denne sæson og kan prale af fire gange clean sheet i sine seneste fem optrædener. Real har odds 5.75 på at vinde uden at indkassere mål.

7. Barcelona vandt begge indbyrdes opgør i La Liga sidste sæson, men med ét måls margin både hjemme på Nou Camp og på Bernabeu. Barca har odds 4.60 på at vinde med handicap 0-1.

6. Lionel Messi scorede hattrick, sidst klubberne tørnede sammen i en 4-3-Barca-sejr på Bernabeu i marts. Messi har lavet 21 kasser i 27 kampe mod ærkerivalerne og har odds 18.00 på at lave endnu et hattrick onsdag aften.

Flere tips og cold facts om møderne mellem Barca og Real Madrid

5. Gareth Bale har lavet fem mål i fem kampe for Real Madrid efter ikke at have scoret i de seks foregående opgør. Den walisiske landsholdsspiller har odds 12.00 som dobbelt målscorer.

4. Barcas 0-1-nederlag til Granada lørdag betød, at catalanerne nu to gange i sæsonen har prøvet at tabe to kampe i træk (første gang var i november/december). Real har odds 2.82 på at vinde onsdag.

3. Real Madrid og Barcelona vandt deres respektive La Liga-besøg på Valencias hjemmebane, Mestalla, med 3-2 i denne sæson. Ingen af klubberne har tabt på den bane, hvor finalen spilles onsdag siden 2009, og X/X på Halvleg/Fuldtid kaster odds 5.50 af sig.

2. Angel Di Maria har lavet 20 pct. af Reals pokalmål i denne sæson (3 ud af 15) og scorede sit første mål siden januar i sidste weekends 4-0-sejr over Almeria. Di Maria har odds 4.20 som målscorer.

1. Barca har kun lavet ét mål per kamp i de seneste fem optrædener og har ikke nettet i sine seneste to opgør. Neymar har blot lavet fire mål i år og har odds 1.33 på ikke at score onsdag aften i Valencia.

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen i aften på Unibet!

Se også Unibets dækning af spansk topfodbold på freebets.dk!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

DER VENTER OS EN TOP SEKS GYSER! OG STOR TAK FOR DET

De næste to runder af Superligaen skal dele billetter ud til det lukrative slutspil. Hvem skuffer og hvem kommer med? Der venter os en top seks gyser! Og sammen med Nordicbets Søren Sorgenfri siger vi stort tak for det. Der er stadig masser af spændende spil, og er du endnu ikke tilmeldt så se her: Få 500 kr. i freebets efter oprettelse af gratis konto (regler gælder)
Afslutningen af Superligaen og top 6 placeringerne Tilskuertallet har det svært i Superligaen. Det var en af grundene til, at ligaen blev udvidet til 14 hold. Det har bare ikke rigtigt hjulpet på fremmødet derude, men udvidelsen blev også født ud fra et ønske om mere spænding omkring mesterskab og nedrykning. Stort tjek på den. Alene de to næste runder bliver hæsblæsende for at nå med i slutspillet. Fem point adskiller otte hold. Kæmpe drama i vente. Klap, klap, klap. Der var kritik af kampenes kvalitet i 12-holdsligaens sæsoner efter finanskrisen. Det er der stadig. Det er for fysisk betonet og for meget forsigtighed i…

Holland mod Costa Rica - tid til oddsfiduser?

Costa Rica har været den helt store overraskelse ved dette VM, og i kvartfinalen skal de nu op imod Holland. Hvad kan vi finde på af oddsfiduser? Hmmm i første omgang kan vi anbefale at oprette en konto på Bet365, der er vores yndlingsbookmaker!

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds, og også fordi Bet365 har en meget fin velkomstbonus på 1000 kr.!

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL?
Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona.
Manchester United er verdens dyreste fodboldklub for tiden Manchester United ikke har vundet det engelske mesterskab i de sidste 5 år, og det er 10 år siden, at klubben vandt Champ…