Gå videre til hovedindholdet

Oddsfiduser til Copa del Rey i aften og Unibet freebet til nye kunder!Så er det tid til Copa del Rey - den spanske pokalfinale. Her kigger vi nærmere på oddsfiduser og 10 ting, du skal vide før El Clasico modstanderne Barcelona - Real Madrid står over for hinanden (igen). Er du ny spillere, og vil du prøve at spille helt gratis, så snyd ikke dig selv for Unibets fantastiske freebet tilbud. Du får nemlig et freebet på 50 kr., når du tilmelder dig. Bemærk, at dette freebet skal gennemspilles et antal gange. De nærmere betingelser for og oplysninger om, hvordan du får dit freebet, kan du finde her:

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen i aften på Unibet!

I denne artikel kan du læse mere om Copa del Rey-finalen og få tips til, hvad du skal spille på!

Oddsfiduser og tips til, hvad du skal spille på

Odds på kampen er som følger:

FC Barcelona 2.45
Uafgjort 3.60
Real Madrid 2.80
(Med kickoff i dag, onsdag kl. 21:30)

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen her!

10. Der har været seks Clasico-finaler i Copa del Reys 112-årige historie, og Barcelona og Real Madrid har vundet tre titler hver. Uafgjort efter 90 minutter onsdag aften giver pt. odds 3.60.

9. Real Madrid og Barcelona seneste finalemøde fandt sted i 2011, da Cristiano Ronaldo scorede kampens eneste mål i overtiden. Endnu en 1-0-sejr til Los Blancos giver odds 12.50.

8. Real har endnu ikke indkasseret mål i otte Copa del Rey-kampe i denne sæson og kan prale af fire gange clean sheet i sine seneste fem optrædener. Real har odds 5.75 på at vinde uden at indkassere mål.

7. Barcelona vandt begge indbyrdes opgør i La Liga sidste sæson, men med ét måls margin både hjemme på Nou Camp og på Bernabeu. Barca har odds 4.60 på at vinde med handicap 0-1.

6. Lionel Messi scorede hattrick, sidst klubberne tørnede sammen i en 4-3-Barca-sejr på Bernabeu i marts. Messi har lavet 21 kasser i 27 kampe mod ærkerivalerne og har odds 18.00 på at lave endnu et hattrick onsdag aften.

Flere tips og cold facts om møderne mellem Barca og Real Madrid

5. Gareth Bale har lavet fem mål i fem kampe for Real Madrid efter ikke at have scoret i de seks foregående opgør. Den walisiske landsholdsspiller har odds 12.00 som dobbelt målscorer.

4. Barcas 0-1-nederlag til Granada lørdag betød, at catalanerne nu to gange i sæsonen har prøvet at tabe to kampe i træk (første gang var i november/december). Real har odds 2.82 på at vinde onsdag.

3. Real Madrid og Barcelona vandt deres respektive La Liga-besøg på Valencias hjemmebane, Mestalla, med 3-2 i denne sæson. Ingen af klubberne har tabt på den bane, hvor finalen spilles onsdag siden 2009, og X/X på Halvleg/Fuldtid kaster odds 5.50 af sig.

2. Angel Di Maria har lavet 20 pct. af Reals pokalmål i denne sæson (3 ud af 15) og scorede sit første mål siden januar i sidste weekends 4-0-sejr over Almeria. Di Maria har odds 4.20 som målscorer.

1. Barca har kun lavet ét mål per kamp i de seneste fem optrædener og har ikke nettet i sine seneste to opgør. Neymar har blot lavet fire mål i år og har odds 1.33 på ikke at score onsdag aften i Valencia.

Få 50 kr. gratis freebet til Copa del Rey-finalen i aften på Unibet!

Se også Unibets dækning af spansk topfodbold på freebets.dk!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL? Paul Pogba er nyudklækket verdensmester med det franske landshold, men til hverdag spiller han i verdens mest dyreste fodboldklub Manchester United Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona. Manchester United er ve

Optakt: Holland vs Brasilien med bookmakertilbud!

Motivationen er ikke i højsædet for hverken Holland eller Brasilien forud for aftenens bronzekamp, men ikke desto mindre skal den sidste podieplads findes mellem disse to mandskaber. Vinder Brasilien opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.10 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.75, mens en sejr til Holland efter 90 minutter udløser odds 3.50. På Bet365 får du en velkomstbonus på op til 1000 kr. Endvidere kan du på OnlineBookmaker.dk læse om flere bookmakertilbud til VM kampen om bronzepladsen, der spilles mellem Holland og Brasilien .

Müller: VM-finale mellem Argentina og Tyskland bliver tæt

Efter en halv time af semifinaleopgøret mod Brasilien var Tyskland foran 5-0, men VM-finalen mod Argentina bliver en helt anden affære. Det forudser tyskernes Thomas Müller. Søndag aften lægger Estadio do Maracana i Rio de Janeiro græstæppe til VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Vinder Tyskland opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.30 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.25, mens en sejr til Argentina efter 90 minutter udløser odds 3.60. Tror du, at der bliver scoret masser af mål, så er Second Chance dagens bedste bookmakertilbud ! Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds!