Gå videre til hovedindholdet

DER VENTER OS EN TOP SEKS GYSER! OG STOR TAK FOR DET


De næste to runder af Superligaen skal dele billetter ud til det lukrative slutspil. Hvem skuffer og hvem kommer med? Der venter os en top seks gyser! Og sammen med Nordicbets Søren Sorgenfri siger vi stort tak for det. Der er stadig masser af spændende spil, og er du endnu ikke tilmeldt så se her: Få 500 kr. i freebets efter oprettelse af gratis konto (regler gælder)

Afslutningen af Superligaen og top 6 placeringerne

Tilskuertallet har det svært i Superligaen. Det var en af grundene til, at ligaen blev udvidet til 14 hold. Det har bare ikke rigtigt hjulpet på fremmødet derude, men udvidelsen blev også født ud fra et ønske om mere spænding omkring mesterskab og nedrykning. Stort tjek på den. Alene de to næste runder bliver hæsblæsende for at nå med i slutspillet. Fem point adskiller otte hold. Kæmpe drama i vente. Klap, klap, klap. Der var kritik af kampenes kvalitet i 12-holdsligaens sæsoner efter finanskrisen. Det er der stadig. Det er for fysisk betonet og for meget forsigtighed i taktikken. For lidt bold.

Desuden skulle en model med mesterskabsslutspil styrke de danske hold til de europæiske kvalifikationskampe. Ikke rigtigt. Der er stadig kun FC København, der for alvor glimrer her – selv om en lang række danske sejre i kvalkampene frem til den sidste playoffkamp til gruppespillene har sendt Danmark op på den europæiske rangliste. Så det er ikke helt dumpet her; det tager bare tid.

FÅ CASHBACK OP TIL 5.000 KR. PER UGE

Vil det blive bedre, når ligaen fra 2020/21 igen skal se 12 hold i ligaen? 12 eller 14 hold vil formentlig ikke gøre den store forskel. Med to nedrykkere og en ligastørrelse blandt Europas mindste så vil der bare komme endnu større forsigtighed på banen.

Så derfor kan de otte hold, der slås om top seks passende i de to næste kampe give den en ordentlig skalle. For offensivt at bevise vigtigheden af at vinde og komme med i top seks og undgå frygten for at tabe. Og der er masser på højkant i de otte klubber.

HVORDAN ENDER DET HELE SÅ?

For OB der begyndte sæsonen så grumt med sølle to point i de første seks kampe, så vil det være en stor triumf at komme med i top seks. Ikke mindst for cheftræner Michelsen der virkelig vil få stjerner på skuldrene. Og måske kan OB igen skyde det fynske bryst frem og tænke tanker i retning af en permanent tilstedeværelse i top fire.

Esbjerg skal som oprykker være stolte, selv hvis top seks glipper. De har leveret så meget mere på pointkontoen, end nogen på de kanter turde drømme om, før sæsonens første fløjt lød.

Brøndby. Alt andet end top seks vil være en stor fiasko. Den er ikke længere.

FC Nordsjællands ’baby-hold’ er svære at blive kloge på. Måske er det bare en aldersting. Med kampe mod FC København og Vendsyssel tilbage så er det et vanskeligt slutprogram, og selv om skuffelsen vil være stor i Farum, hvis det glipper med top seks, så har ’tigerne’ alligevel leveret øjeblikke, de kan være stolte af. Og uanset hvordan det går, så ved vi, at de skyder et par spillere af til sommer alligevel, der skæpper godt i klubkassen, og så er missionen fuldført.

AaB. Anfører Rasmus Würtz sagde det klokkeklart tidligere på vinteren til Nordjyske. ’Vi skal med i det slutspil’. Og ja. Selvfølgelig skal AaB det. Men kommer de det? Det bliver afgjort i den kommende kamp mod Brøndby, og rejser nordjyderne hjem uden point, så ligner det toget er kørt. Selv om der venter en potentiel gyser mod AGF. Og kommer AaB ikke med i top seks selskabet, så skal de igen se sig selv i spejlet – og det tilmed få dage efter et regnskab, der melder et underskud på 22,8 millioner kroner – og få styr på kompasset. Hvor skal de hen? Skal de være sådan en blød klub i midten af det hele, eller har de til mere? Det er mig stadig en gåde, hvorfor de ikke nidkært arbejdede videre med den direkte fodbold, som de senest vandt et mesterskab med. Det vil give resultater og transferkroner, for lotterigevinster som Bassogog hænger ikke på træerne, og AaB ligner lidt en lodseddel, der svæver i vinden, og kan lande på begge sider af top seks-stregen.

AGF. Selvfølgelig skal landets næststørste by være med helt fremme, og det lignede efter de to første vinterkampe, at David Nielsens tropper ville række ud efter en billet med seks point. Men blot et point mod FC Midtjylland og Vendsyssel har sat fremstødet i stå. Nu venter der dem en dobbelt-gyser med kampe mod top seks-rivaler i OB og AaB.

Randers lagde fra land med en flot 3-0 sejr i Aalborg, men har så tabt tre kampe i træk. Slutspillet fortoner sig, men kronjyderne har et skud i bøssen, og det er i den kommende kamp mod Horsens. De to hold ligger a point og med tre point her, så kan Randers tage til Odense i den sidste kamp og satse hele butikken og håbe på, at de klemmer sig ind på sjettepladsen.

Horsens er lidt i samme båd. Men har som Randers chancen i deres indbyrdes kamp for at trække de tre point med sig frem til den sidste kamp, hvor Brøndby gæster den gule fare. Og Horsens møder med Brøndby har efterhånden deres helt eget liv med nedrykningsdramaer og spolerede guldkampe.

Horsens har dog tabt to kampe i træk, og det er som om, Bo Henriksens barske bande ikke helt har fået vanlig tænding, men mindre kan også gøre det for Horsens. De har netop præsenteret et rekordoverskud på 12,8 millioner kroner takket være spillersalg, og det er bare at arbejde videre nedad den vej. Og ja. Horsens er ikke det mest populære mandskab, men Bo Henriksen og co. skal bare holde fast i stilen med at finde fysisk stærke spillere med vinder-gen, udvikle dem og sælge dem videre. Sorte tal på bundlinjen og gode spillersalg er et glimrende succeskriterie for AC Horsens, så det vil ikke være en skuffelse at misse top seks.

SORGENFRIS BUD PÅ EN SUPERLIGA TOP 6


  1. FC København
  2. FC Midtjylland
  3. OB
  4. Brøndby
  5. FC Nordsjælland
  6. AGF

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Verdens dyreste fodboldklubber og sportsklubber er fundet

Har du nogensinde spekuleret over hvilken fodboldklub, der er verdens dyreste? Du tænker nok ikke lige FC København eller Brøndby IF. Derimod er nogle af de oplagte kandidater Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea og så videre. Men der er selvfølgelig også andre klubber end fodboldklubber. Her kunne man godt forestille sig, at nogle af de amerikanske sportsklubber ikke er helt billige. Det gælder eksempelvis hold i NFL og NBA, eller hvad med NHL?
Hvis du nogensinde har overvejet hvilke sportsklubber, der er de dyreste i verden, så kan vi berette, at erhvervsmagasinet Forbes har lavet en ny rangliste. Af ranglisten fremgår det blandt andet, at Manchester United er verdens dyreste fodboldklub. På de efterfølgende pladser kommer ikke så overraskende de spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona.
Manchester United er verdens dyreste fodboldklub for tiden Manchester United ikke har vundet det engelske mesterskab i de sidste 5 år, og det er 10 år siden, at klubben vandt Champ…

Müller: VM-finale mellem Argentina og Tyskland bliver tæt

Efter en halv time af semifinaleopgøret mod Brasilien var Tyskland foran 5-0, men VM-finalen mod Argentina bliver en helt anden affære. Det forudser tyskernes Thomas Müller. Søndag aften lægger Estadio do Maracana i Rio de Janeiro græstæppe til VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Vinder Tyskland opgøret i ordinær spilletid, så får du odds 2.30 på Bet365. Skal kampen ud i forlænget spilletid, giver det odds 3.25, mens en sejr til Argentina efter 90 minutter udløser odds 3.60. Tror du, at der bliver scoret masser af mål, så er Second Chance dagens bedste bookmakertilbud!

Få 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365!

Vi anbefaler generelt bookmakeren Bet365 på grund af de gode odds, men også fordi Bet365 har en meget fin velkomstbonus på 1000 kr.!